I Love Bokrea

Vilken dag! Thomas körde slut på mig, jag var nära och gråta där ett tag när vi körde biceps. Eller i alla fall när han skulle få igång blodcirkulationen i vaderna och han pressade tummen mot något i vaden. Nu kommer jag säkert att få blåmärken! Nåja, vaden känns inte lika stel längre. Efteråt hann jag förbi bokhandlen lite och en sväng inne på Souk, (ni ska få se sminket strax) innan det var dags för sparyduschen. Karin som sprayar mig är en otroligt duktig entreprenör och har startat sitt nya företag där hon inte bara spraytannar folk bruna, utan även gör hårförlängningar samt coachar inom kost. Hon är utbildad inom alla tre, det tycker jag är coolt! Gå in på hennes nya hemsida, www.wellnessthlm.se

Just det, på bokrean köpte jag 2:an samt 3:an av Stieg Larsson serien. Skämdes lite under galapremiären av filmen att jag inte hade läst böckerna så nu får jag ta och göra det! Började lite på väg hem och jäklar vad snabbt det går att komma in i boken. Lisbeth är den coolaste tjej jag någonsin har hört talas om .. Nåja läst om i alla fall.

Såhär ska jag spendera min kväll (+ en semla) efter 118 800 jobbet;

Bruna ben och en fantastisk bokserie!
 1. Anonym skriver:

  Fan vad fina!!!

  Böcker alltså.

 2. Emma skriver:

  verkligen bra böcker!

 3. Nina skriver:

  ååh jag bara älskar dom böckerna..! Läser flickan som lekte med elden nu, sjukt bra=)är luftslottet som sprängdes lika bra??:) Kram kram!

 4. Fia skriver:

  Jag skulle verkligen behöva leta efter lite inrednings-inspirations-böcker på bokrean. Har du några tips kanske? Jag tycker du verkar så duktig på inredning. Jag ska faktiskt gå en inredningsutbildning snart, hoppas jag kommer därifrån med massor av inspiration! 🙂 Man kan läsa mer om utbildningen på http://www.inredningsskolan.se/heminredning.htm

  Kramar Fia

 5. Fia skriver:

  Jag skulle verkligen behöva leta efter lite inrednings-inspirations-böcker på bokrean. Har du några tips kanske? Jag tycker du verkar så duktig på inredning. Jag ska faktiskt gå en inredningsutbildning snart, hoppas jag kommer därifrån med massor av inspiration! 🙂

  Kramar Fia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..