ANNONS

I Love Bokrea

/

Vilken dag! Thomas körde slut på mig, jag var nära och gråta där ett tag när vi körde biceps. Eller i alla fall när han skulle få igång blodcirkulationen i vaderna och han pressade tummen mot något i vaden. Nu kommer jag säkert att få blåmärken! Nåja, vaden känns inte lika stel längre. Efteråt hann jag förbi bokhandlen lite och en sväng inne på Souk, (ni ska få se sminket strax) innan det var dags för sparyduschen. Karin som sprayar mig är en otroligt duktig entreprenör och har startat sitt nya företag där hon inte bara spraytannar folk bruna, utan även gör hårförlängningar samt coachar inom kost. Hon är utbildad inom alla tre, det tycker jag är coolt! Gå in på hennes nya hemsida, www.wellnessthlm.se

Just det, på bokrean köpte jag 2:an samt 3:an av Stieg Larsson serien. Skämdes lite under galapremiären av filmen att jag inte hade läst böckerna så nu får jag ta och göra det! Började lite på väg hem och jäklar vad snabbt det går att komma in i boken. Lisbeth är den coolaste tjej jag någonsin har hört talas om .. Nåja läst om i alla fall.

Såhär ska jag spendera min kväll (+ en semla) efter 118 800 jobbet;

Bruna ben och en fantastisk bokserie!
127
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00