ANNONS

Lite roligare inbjudan

/

Jag får väldigt ofta hem roliga inbjudningar till diverse events och biopremiärer. Oftast är inbjudningarna i ett brev när dom kommer, ganska anonymt. Men idag plingade ett bud på dörren med en stor påse fylld med saker. Det tog ett tag att förstå vad det handlade om. Men tillslut förstod jag att det var en inbjudan till filmen "En shoppaholics bekännelser"  galapremiär. Gissa om jag blev lycklig! Jag älskar dom böckerna och Sophie Kinsella är min favoritförfattare. I påsen fanns det också, såklart boken, lite godis, min älsklingsparfym, en dagbok, en sminkväska, en sjal och en superfin spegel. Kul idé va?

Galapremiären är den 16 mars. Och jag tänkte att en av er läsare ska få följa med!

409
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00