Plåtning för Hennes

Nu sitter jag på Stockholms bästa café, nämligen L’angolo vid Humlegården. Kilade hit efter mitt möte i porten bredvid, killarna som jobbar här är så otroligt trevliga! Martin från Hanky och Lu Lu Carter från Stjärnor på is kom förbi nyss för hon ville ha bloggtips till sin blivande blogg.  Strax ska jag sätta mig i en taxi och åka till en studio på Kungholmen och göra en plåtning för tidningen Hennes. Spännande! Hoppas att jag hinner till min yoga-klass sen. Sköt om er!


Lángolo-killarna!

 1. jagg skriver:

  Home About Me all over Onsdag 30 Jul 2008

  Den viktiga frågan

  Jag vet precis vad du tänker när du kommer läsa det här. Jag undrar hur utvecklad jag är egentligen. ALLTS� RENT TEKNISKT IDAG �R 20088.

  När alla pratade om world of worcraft anklagade jag dom för datanördar. När min syster sedan pratade om utseende

  ne baar lite smygreklam

  gå in på google och skriv almighty Början så hittar ne mej

 2. Jag tycker du e så sjukt söt, jag vill se ut som dej <3

 3. Hej Bella!…besöktet l'angolo idag för första gången..efter att ha sett det här på din blogg och du nämde att det var den bästa kaffe så jag blev lite nyfiken och du hade rätt…det är verkligen ett trevligt ställe och killarna som jobbar där med:)tack.Vill också rekomendera den till er andra som inte varit där…ganska lagom priser på allt också tycker jag:)Ha det bra bella.

 4. Jocke skriver:

  Ni har sannerligen inte speciellt höga krav på era fik i Stockholm. När jag var där var kaffet under den standard jag är van vid från åtminstone 4-5 Malmöfik.

 5. åååh där praoade jag (: Joe & Charlie är bäst!..

  deras systrar gör ett fantastiskt jobb inne i köket!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..