ANNONS

Resumé av året 2007

/

Början av 2007 började jag umgås med en kille som skulle bli min närmsta killkompis under hela vintern och våren. Jombe. Han var en sån där perfekt vän som fick mig att skratta i alla lägen och när det hade varit tjafsigt på hemmafronten visste jag att jag alltid hade en plats hos honom. Att komma hem till honom gråtandes och bli bemött av en varm kram och ätandes av sorbéglass blev något vardagligt. Vi umgicks nog varje dag och på loven bodde jag nästan hos honom. Sedan hände något under vårens slut som fick vår vänskap att rinna ut i sanden. Jag tror att det berodde på att jag helt enkelt fick känslor som inte skulle bli besvarade och då funkade det inte.

Under våren blev jag även hårmodell för Loreal vilket var otroligt roligt. En annan ganska stor sak som hände var att jag flyttade hemifrån med en tjejkompis. Det började väldigt bra men ganska så snabbt fick jag erkänna för mig själv att jag inte var tillräckligt mogen att bo ensam som det tillslut blev. Att flytta hem igen tog ganska hårt på självförtroendet men jag kom på att jag växte som människa av att kunna erkänna mina brister.

I samband med hemflyttningen åkte jag iväg på ett MUF summercamp i Norrköping i början av sommaren. Det var tre sjuka dagar och nätter. Förutom en givade utbildning festade vi en hel del på nätterna. Det blev klart minnen för livet. Det var som ett kollo för ungdomar med politik som ett gemensamt intresse. Perfekt för mig!

Nu var det alltså sommarlov och jag och Emma hade bokat en resa till London, vilket skulle bli årets bästa vecka. Väl i London levde vi ett drömliv mitt bland allt shopping och klubbfestande. Vi hade turen att träffa två killar därnere som tog oss runt överrallt i London. Vi dejtade, de tog in oss på olika kända klubbar osv. Vi levde i bra lyx!

Att komma hem till Sverige sedan var jobbigt. Men bara två-tre dagar senare träffade jag Gustav, en 11 år äldre man för första gången. Det är också en av årets höjdpunkter. Vi tog det väldigt lugnt i början av vårt förhållande eftersom han skulle i väg till Marstrand och jag iväg till Gotland. Stockholms-veckan på Gotland var hysteriskt galen. Jag och Paula hade en egen lägenhet vid murarna och festandet pågick dynget runt. Var vi inte inne på Kallis tillsammans med Messi och hans gäng så dansade vi inne på en nattklubb. Dagarna spenderades med att sova på stranden. Det blev absolut en drömvecka, något som jag aldrig glömmer.

Jag var otroligt sliten när jag kom hem. Kroppen kändes darrig av alldeles för mycket alkohol och för lite matintag. Men samma kväll efter en långt bad kilade jag över till Gustav. Som jag hade längtat efter honom! Från juli tills oktober träffades vi. Ett ganska underligt förhållande måste jag erkänna men det var speciellt. Jag fick känna på vuxenvärlden lite mer. Att dela på en flaska vin på en onsdagskväll eller att dela på morgontidningen i sängen var rätt mysigt. Jag funderade ofta varför vi egentligen träffades och om han ens hade känslor för mig. Men jag vet idag att det var ens onödigt att fundera, tyvärr så tror jag att hans osäkerhet sabbade allt. �ven om vi inte fungerar ihop idag på grund av helt olika liv så tycker jag fortfarande om honom och vi hörs dagligen i alla fall

När hösten smög sig på flög mitt liv fram i en otrolig fart. Min blogg blev större och större men själva genombrottet rent ekonomiskt skedde när en sida på nätet värderade min blogg till 5 miljoner. Företag ringde och slet i mig från olika håll. Måste erkänna att Gustav var till en stor hjälp där med råd. I alla fall så anställde jag en Blogg-manager för att jag behövde hjälp med designen, annonser men även en form av coaching. Johnny som han heter har varit till en stor hjälp det här året. Ringer honom några gånger i veckan i panik för att något inte funkar på bloggen. Snabbt som attan återställer han problemet! Jag har tackat nej till otroligt många erbjudanden, vilket faktiskt har varit jobbigt, men som sagt så får man vara kräsen när man har en välbesökt blogg. Eller rättare sagt Sveriges största blogg. Idag har ett stort företag köpt sig in i aktiebolaget och stora planer är på gång!

Under hösten annordnade jag också en mycket trevlig bloggträff här i Stockholm, men det som jag har sysslat mest med under hösten är nog MUF (moderata ungdomsförbundet). Eftersom jag sitter i styrelsen i Norrmalm, är ordförande för MSU på jensen norra så blir det mycket i veckorna. Samt att det är andra muf aktiviteter så att man egentligen kan sysselsätta sig varje dag så blir det rätt mycket. Men eftersom MUF är det roligaste jag gör så är det såklart värt det!

Med MUF träffade jag också Maria. En vän som har kommit otroligt nära mig på rätt kort tid. Men vi har nog umgåtts varje helg sedan oktober. Nästan i alla fall. Maria och jag är så otroligt lika och som jag sa i ett annat inlägg kan vi båda prata om ytligheter till USA:s kommande presidentval. Vilket är bekvämt! + att vi delar samma politiska intresse. Men det som jag har märkt hos henne är att hon är otroligt snäll. Det är en sida jag tyvärr inte har lika mycket av men jag påverkas positivt av hennes sällskap. Maria är den mest omtänksamma och smarta människa jag någonsin har träffat. Det är sällan folk imponerar på mig men det gör hon, varje dag.

En annan person som jag också lärde känna detta år är Robin. Robin lärde jag känna också genom MUF, när jag fotade honom klockan 5 på morgonen i ett hotellrum och han var iförd i en klänning. Det kanske låter lite konstigt men Robin presenterade mig för en "värld" jag inte har varit så bekant med förut, nämligen gaykulturen. Snabbt blev jag ett faghag och jag vet att det går inte att jämföra en hetro killkompis med en gay killkompis. Det sistnämnda är oslagbart. Att ha en vän som man kan spana och prata om killar tillsammans, haha! Men det är ju såklart inte bara det. Robin är en unik person som gör mig lycklig. Tack! Med Robin så började jag jobba på Chokladkoppen, ett gaycafé i Gamla Stan. Där stortrivdes jag och jag ville verkligen inte gå ifrån jobbet när passet var slut. Alla killar var så gulliga, blev behandlad som en prinsessa och vi hade så roligt när vi jobbade! Jag slutade som sagt att jobba som assistent på juristfirman. Men jag hade jobbat där i 1,5 år. Bloggen tog för mycket tid, närmare 8h/dag. Men idag lönar det sig.

Det här var väl dom nya sakerna som hände under året men de personer som jag har varit mycket med och som betyder mycket för mig är först och främst Johanna. My sunshine! I vår är det du och jag som står som konferencier på Välgörenhetsgalan, spännande! Jag har också kommit otroligt nära flickorna i klassen; Denise, Johanna och Helena. Vi har gjort rätt mycket ihop och varje gång vi umgås märker jag hur lycklig jag blir i ert sällskap. Vi har roligt tillsammans!

Jag bär vårt brythjärta ibland Denise! Men även Axel, min killbästis, Caroline, Lea, Amanda men även Messi som jag hade en väldigt rolig sommar med men även nu i vinter!

Nej detta har varit ett fantastiskt år. Jag skulle vilja säga att jag är imponerad över mig själv men man behöver inte vara speciellt smart vara att vara en ung entreprenör, nej utan en smart sådan skaffar sig dom rätta kontakterna. Rent karriärsmässigt har detta varit ett strålande år. Att tjäna pengar på sin hobby är fantastiskt. Och nu har jag ju faktiskt, precis som jag nämnde Sveriges största blogg.

Nästa år då? Förutom att vara mån om mina underbara vänner så ska jag fortsätta med min blogg. Jag ska även fortsätta att lära mig stressa ner. I slutet av sommaren låg jag ju faktiskt på sjukhus med dropp på grund av stress. Nya spännande saker kommer att ske så jag hoppas att ni läsare vill följa med på den resan. Däremot så skulle nästa år bli ännu bättre om man hittade en pojkvän, men vem vet?

Gott nytt år läsare, jag är väldigt glad över att jag har er!

73
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00