Pralinerna blir lördagskvällens sällskap

Jag hade planer på att dra ut ikväll med en vän till mig men eftersom jag fortfarande bär kläderna som jag sov med och därför inte har gått ut idag tänkte jag att det är lika bra och fortsätta så. Fick hem ett Chokladogram till dörren med Belgiska Chokladpraliner så dom får bli mitt sällskap ikväll. Ett varmt bad, sedan nerkrypen i soffan med en bra bok och pralinasken brevid mig. Lycka.


Det är chokladens förtjänst att man överlever singellivet…
 1. Ann#24 skriver:

  Nej man får inte servera ett glas vin till underåriga på restauranger. Så det vore oförskämt att inte fråga om legitimation om resturangen i fråga inte vill bli av med serveringstillståndet. Man får släppa in underåriga på nattklubbar…. fast då ska men iofs ha koll på att de inte dricker några alkoholhaltiga drycker. Läs alkohollagen!!

 2. nina#8 skriver:

  fint av johanna att komma med snälla ord, mitt i haglet av alla elaka kommentarer.
  men lär dig stava?

  Ã?-N-D-Ã?
  I-N-T-E-L-L-I-G-E-N-T

 3. ”Jadu restauranger är det ju ingen ålderssgräns och där vore det oförskämt att fråga när man tex bestället ett glas vin till maten. ” Oförskämt,det är lagen lilla blondie,du som jobbat på din pappas juristfirma lär väl veta? Herrgud,man kan inte annat än skratta & känna sig smart. Du har nog inte alla kor i båset du inte.

 4. - skriver:

  hahahahahaaaaa du försöker låta som karaktärerna i dina ”djupa” böcker som du läser. ”Vaaaaarmt bad, braaa boook och gooooda chokladpraliner i soffan! Stackars mig som är singel!” hahaha jävla loser

 5. Emma skriver:

  hade tänkt spendera resten av kvällen likadant jag. mys i soffan med en bra bok.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..