Blondinbella vs Messi.

Bella sitter på golvet och säger " messi du får skriva" men jaha vad fan ska jag skriva då??
Hahaha säger det lilla pälsälskande krypet men jag kommer fortfarande inte på ett skit så nöj  er med videoklippet nedan.
Puss och massa kärlek från Messi.se


 1. Hurru du ditt lilla pälsoffer! Hur kul skulle du tycka det var om jag stängde in dig i en bur och lät dig bo där i några år tills du blev riktigt hårig och fin, och sen flådde dig levande och gjorde en fin kappa av dig och gick omkring med dig på mig? Det vore väl jättetrevligt eller hur?

  Du kan väl tänka på att det du har på dig faktiskt har levt ett eget liv någon gång..

 2. Malin skriver:

  Du vill provocera,always. Ganska roligt ändå,för det är ju faktiskt så att du inte är 18,okej,dem flesta ungdomarna under 18 dricker i vilket fall,men att gå in på kroger & ha sig när man är minderårig är ganska jobbigt,för dem äldre,när småflickor kommer in där,dem äldre stör nog sig endel.Sen att krogerna kan mista tillståndet,så dem inte längre kan servera endast för en liten flicka kommit in. Tråkigt. Men jag förstår dig också,skitroligt att komma in på krogen när man är minderårig,vänta du tills du blir 18,inte alls lika roligt.

 3. Jomen vilken tur Bella att du bara dricker pommac och äter bananer på fest! Du är ju precis som jag inte 18 än, så vad ska man göra liksom? Nejmen seriöst nu, jag förstår verkligen inte varför alla envisas med att hacka på dig för att du dricker alkohol, vilken normal ungdom dricker inte alkohol fast man är under 18? Det är verkligen patetiskt att folk kommer och klagar på sånt för att dom är avundsjuka och bara vill ha något att klaga på. Om det nu är så jävla viktigt att klaga på någon kan man väl ändå komma på något vettigt att klaga på?

 4. ehh#10 skriver:

  hur är house inte party, ditt cp

 5. sluta umgås med messi . Han är mig dig för att utnyttja dig din lilla dumma blondin ! SHIT jag trodde inte att du var så dum ! du kanske tycker att jag inte ska uttala mig men jag har erfarenheter med messi ……

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..