ANNONS

Genmodifierad guacamole, mums

/

Vilken underbar kväll det är! Jag och Maria har lagat mat. Jag var faktiskt också med denna gång och hjälpte till. Tjejen i kassan frågade om vi var systrar, haha! Till middag blev det tacos, men på grund av min lahet köpte vi färdig tacofärs utan kött (?) fråga mig inte vad vi stoppade i oss men gott var det i alla fall!

Sedan placerade vi oss i soffan, där vi kommer att befinna oss resten av kvällen och titta på Sex And The City. På tal om det så har Maria ett sånt Carrie-halsband i vitt guld, så fint! Nej nu ska vi kila dags för After Eight.

Vår genmodifierade guacamole och tacofärsen utan kött

Jag myser i soffan.. Ont i magen av allt popcorn!
23
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00