Genmodifierad guacamole, mums

Vilken underbar kväll det är! Jag och Maria har lagat mat. Jag var faktiskt också med denna gång och hjälpte till. Tjejen i kassan frågade om vi var systrar, haha! Till middag blev det tacos, men på grund av min lahet köpte vi färdig tacofärs utan kött (?) fråga mig inte vad vi stoppade i oss men gott var det i alla fall!

Sedan placerade vi oss i soffan, där vi kommer att befinna oss resten av kvällen och titta på Sex And The City. På tal om det så har Maria ett sånt Carrie-halsband i vitt guld, så fint! Nej nu ska vi kila dags för After Eight.

Vår genmodifierade guacamole och tacofärsen utan kött

Jag myser i soffan.. Ont i magen av allt popcorn!
  1. Jag skriver:

    tröjan är från kappahl 🙂

  2. Din avundsjuka lilla padda! Bara för att du är en osmart, fett tråkig människa…

  3. Oj, gick världen under för dig för att hon kanske inte riktigt skrev rätt eller något? Var det så hemskt? Idiot, skaffa ett liv, din feta biff!

  4. sofia skriver:

    ser gott ut (:

  5. vart kommer tröjan ifrån? såg härlig ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..