Jag och mina idéer

Jag kom på en sak! Kan man inte ha någon form av bloggchatt bland kommentarerna? Man bestämmer en tid då jag sitter vid datorn (bloggen tar ändå upp till 6 h/dag) och så svarar jag på alla kommentarer under den tiden. Då kan ni få svar på en gång! Eller har ni något bättre förslag och i så fall när ska den vara?

 1. G skriver:

  Sånt finns redan om du lär dig att googla och vad är du för speciell människa så att man vill chatta med dig vad gör du för bra insats?
  och vad är blondinbellaab vad driver ni för verksamhet?

 2. Mariah skriver:

  knappast din idé . du vet lika väl som alla andra att det du fått det där från katrin schulman!

 3. a skriver:

  kanske dags att prioritera andra saker om du har så stressigt liv och bloggen tar upp en fjärde del av ditt liv just nu…?

 4. ... skriver:

  Vill bara säga till alla idioter där ute som klagar, skrattar, hånar och allmänt ‘mobbar’ denna blondinbella att ni kan ta och fokusera på vikigare saker istället. Okej, jag förstår alla er som irriterar er på hennes dryghet och överklassfasoner men allvarligt talat, hur orkar ni? Jag är inte heller ett fan direkt men istället för att attackera här skulle det vara roligare om ni länkade till en egen blogg där ni kan skriva vad ni vill och se hur folk reagerar på det. Visst är det alltid bra med kritik och jag säger inte hur ‘bella’ själv vill ha det men det är nästan mer skrattretande att folk kan vara så trångsynta själva att de till och med startar en facebookgrupp mot henne. Vilket larv. HA
  HA.
  Städa upp er själva.

 5. Ulrika skriver:

  det är en jätte bra idé ju 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..