Gaycafé och torsdagsmingel

Nu har jag varit hemma i en halvtimma, dags att springa iväg igen. Jag  ska till ett gaycafé och fika i Gamla Stan där Robin jobbar. Sedan vid 19.00 ska jag och Maria på torsdagsmingel med MUF. Michael Storåkers ska tala om hur han blev en av Sveriges mest framgångsrika reklamare. MUF bjuder även på middag!

Ska filma lite också.. Hörs senare =)

 1. Hej vill bara tacka för en underbart skön och fin upplevelse i torsdags , jag njöt till fullo

  puss och ha det underbart

  p.s bara att ringa om du känner för en återupplevelse =)

 2. Nina#11 skriver:

  Till Perrobin:

  Tvärtom tror jag att du missuppfattat mig. Det är inget negativt i ordet gay. Jag menar att det är onödigt att skilja på vem som är gay eller hetero när man skriver om vem man fikat med på sin blogg. Det är som att jag skulle skriva ”idag fikade jag med sara hon gillar att ha sex med brunetter” förstår du va djag menar? Varför behöva nämna vad för sorts människor den man fikar med tänder på? Jag har flera gayvänner och jag vet att de inte skulle vilja kallas för benämningen gayvänner i dagligt tal, de är vänner precis som vilka andra vänner som helst.

 3. Men alltså vilka elaka kommentarer vissa av er skriver! Skärpning för fan.
  Och benämningen gay-café är det väl inget fel på? Som om det skulle ligga någon negativ värdering i ordet gay. Jag vet att Bella inte menar ngt illa med vare sig att kalla CK för ett gaycafé eller mig för en gayvän. Det är isåfall dina egna fördomar. Puss

 4. hej! hoppas du har en trevlig kväll! jag är lite nyfiken på, jag har sett i dina kommentarer att de står att du har fejk tuttar. och jag är naturligtivs nyfiken och undrar om dom är fejk? mvh jos.

 5. ALL heder åt din blogg och hur långt du har gått med hjälp av den. Verkligen! Men när man tittar på dina videobloggar märker man att du inte är så mogen som du vill framstå och som du tror att du är. Det är absolut inget fel med det, men var dig själv och kom ihåg att det inte är något fel med att vara lite barnslig ibland. Däremot är det fel att inte stå för det. Lycka till med allt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..