ANNONS

Plugga utomlands

/

Jag måste bara tipsa om en sida. (Här kan man söka på utbildningar utomlands)

Många vill ju plugga utomlands efter gymnasiet. Jag själv vill helst läsa på en Law school i London på en gång. Men det kan vara smart att komma in på en juridiklinje i Sverige först (Uppsala eller Sthlm) för att sedan ta ett år ledigt och plugga på en law school då. Skolan jag vill gå på heter Bournemouth University och ligger två timmar utanför London. Har hört ganska mycket om den och universitet verkar otroligt bra!

http://www.plugga-utomlands.se/Juridik_LLB_Law_17791.htm

Nej, nu ska jag lägga ifrån mig skolarbetet och äta ost och kex med familjen!

30
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00