En rejäl lilllördag

Gah jag är galet taggad! När jag kom hem rusade jag till solariet och solade 15 min, sedan tog jag ett långt bad efteråt. Nu håller jag på att torka håret. Kvällens klädsel blir en ny svart pennkjol, ett ljusgrönt silkeslinne och guldsmycken. Blir svarta pumps och Viktor och Rolfkappan till det + en guldig festväska!

Strax ska jag möta upp Sara, tillsammans ska vi hem till Johanna och hennes enorma vackra villa i Saltsjö-Duvnäs. Där ska vi äta middag. Senare under kvällen ska vi möta upp Sebbe, Martin och några andra av Johannas vänner. Förhoppningsvis kommer Gustav förbi också! Först blir det drinkar på ett ställe och sedan drar vi till en klubb (skönt att alla som är med är några år äldre än jag) Härlig kväll va? =)

 1. p skriver:

  missing in action:herregud din
  bittra människa..
  din kommentar var den mest patetiska jag läst någonsin,
  herregud, och för övrigt,
  jag är också 17 år, fyllde visserligen i maj, men endå,och jag kommer in vartfan jag vill, utan att betala inträde eller stå i kö,
  så sluta klaaaga!! gaaah, jag blir tokig, på alla avundsjuka människor, heeerrregud

  bella, vi kanske kan gå ut tillsammans någon gång? ;p

 2. onormal skriver:

  Men nu får du väl ge dig! ränna på krogen när du fyllde 17 för en vecka sen? dricka drinkar och fjolla på? du som ska bli advokat borde väl tycka att det är fel att göra olagliga saker? stör mig så sjukt mycket på din patetiska blogg! HATAR mig själv för att jag går in och läser den.. hahahha!

 3. Anna skriver:

  Varför är det så viktigt att alla är äldre än dig? Undrar om det är lika skönt för dom att ha med sig ett barn som kan orsaka problem på klubbar där du INTE fåår vara. Och varför svarar du aldrig på dina frågor? �r det för jobbigt när dom har rätt i det dom skriver?

 4. sofia skriver:

  Hoppas du fick en trevlig kväll!

 5. ELSA skriver:

  Låter som en snygg outfit.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..