Vilket flyt!

Vilket flyt jag har haft denna morgon! Har verkligen längtat efter att jobba. Allt går så otroligt bra nu så att det är ofattbart. Ett stort livstilsmagasin vill att jag börjar blogga hos dem och en av Sveriges största kvällstidningar vill att jag skriver där. Har pratat fram och tillbaka med min bloggmanager.. svårt att klara sådana val själv! Får se vad det blir av i framtiden. Just nu känns inte pengar speciellt viktigt för det får jag redan för bloggen nu. Jag vill snarare prova något nytt och utvecklas.. hmm!

Fick nyss läsa artikeln som FRIDA gjorde om mig. Den kommer ut den 13 december men jag får såklart tjuvkika. Den blev verkligen bra, känns skönt. Och så har jag svarat på mail och frågar angående gymnasieval från unga tjejer, är glad att jag kan hjälpa till! Om ni undrar något finns jag på isabella@blondinbella.se.
Nu ska jag fundera ut vad jag ska äta till lunch..

 1. emma skriver:

  du sitter på den platsen där många vill vara. tjäna pengar på sin blogg, skriva för någon tidning o.s.v.

 2. Idag har vi namnsdag. Congrats 😉

 3. Anna skriver:

  Grattis till jobben och följ ditt hjärta, det är mitt tips… Står också och väljer mellan två jobb, men det verkar lösa sig!

 4. Liz skriver:

  Va spännande med dokumentären! 🙂

 5. det här med flitigaste kommenteraren vad är det för något , hur går det till?
  *
  *
  när börjar den i så fall

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..