Iväg till gymmet igen då..

Somnade en stund i sängen. Power naps är otroligt skönt, men jag känner mig faktiskt mer trött. Nåja.. träningskläderna är på och väskan är packad. Ska träffa en gyminstruktör efter mitt aerobicspass! Känner att jag vill lära mig mer om min träning. För att få den mer effektiv!

 1. ja, det skulle vara jättesnällt, har verkligen letat överallt!

 2. ja vet att de ska finnas i en nyans som verkligen smälter in.. kan ta reda på vilket märke de var!

 3. okej, bara dem flesta? så då finns det i en annan färg eller? 🙂

 4. Lina, att använda ordet banta är alltid dumt. Att utesluta något helt är också dumt (om de inte är allergi). GI metoden sägs vara bra men i ung ålder skulle jag inte gå in för den för hårt.

  Visst dra ner lite på pastan och kanske är mer av köttet och grönsakerna. MEN du behöver pastan, potatis också. Om du vill gå ner i vikt (på en lång sikt) så ger en halvtimmas motion + något mer krävande och inget godis eller onyttigt på vardagen resultat. Det räcker! På helgen får du njuta av det DU vill! Livet blir roligare så också =)

  Jo det kan jag!

  Hmm de flesta torrshampo är vitt ..

 5. Tjena! vet du något torrshampoo som är brunt istället för vitt, så att det inte ser ut som mjäll när man använder det? 🙂 Tacksam för svar, kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..