Tröttsamt Bella!

Det är måndag, första dagen och på lovet och jag gillar det inte. Mitt liv får inte samma rutiner vilket gör att jag blir uttråkad och inte alls mindre stressad.  Det är så typiskt. När man lever sitt stressiga, händelserika liv längtar man efter lugna kvällar framför tv:en. Men när man nu sitter här hemma en måndagskväll. Klockan är halv 7, det är kolsvart och man har inget speciellt att göra, längtar man faktiskt tillbaks efter vardagen. Känner mig lite patetisk på samma gång. Lovet har knappt börjat.. ändå har jag redan tröttnat.

Måste nog gå och jobba, MUF kampanja och träna imorgon, blir galen av att gå hemma!

 1. OM du inte har något att göra på lovet kan du ju alltid gå ut i verklighetens råa vardag och kanske hjälpa en hemlös eller någon som behöver hjälp som är mindre bemedlad än du själv.
  Jag brukar hjälpa hemlösa på RödaKorset på eftermiddagar.
  Finns inget mer tragiska människor än de som inte kan komma sig för något att göra-fast dom har allt och mer därtill.

 2. Ida skriver:

  Gud, jag förstår dig verkligen!!
  jag blir som rastlös, klarar inte av att sitta still, känns som man glömmer att göra nånting som man egentligen borde !!
  men så är man väl när man är aktiv 🙂
  sådana är vi bara. Stå på dig tjejen ! <3

 3. Anna skriver:

  det är oss svenskars största problem, att vi aldrig uppskattar något när vi har det utan ska alltid ha något mer eller annorlunda!

 4. kim skriver:

  Håller med dig.. Man har inget att göra.
  Nu har jag vart i stan, vad ska jag göra nu? hmmm, tråkigt:P

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..