7 rätt pinsamma sanningar om mig själv

Messi samt andra har utmanat mig i att berätta 7 sanningar om mig själv;

*  Jag är i stort sätt alltid glad, är bra på att vända negativa saker till positivt! Har väldigt svårt att bli arg. �lskar att cocha människor och hjälpa de att nå sina mål!
* Jag äter nästan bara vegatarisk mat, då fisk är tillåtet. Det gör jag för att jag inte gillar kött något vidare, har ingeting med "tycka synd om djuren".
* Jag älskar verkligen att plugga och att gå i skolan. Så jag har MVG i nästan alla ämnen och ser inget problem med att plugga i sex år till för att bli advokat. Viket är min dröm!
* Mina laster är knäckebröd med kaviar, choklad, frukt och vin. Inte allt tillsammans dock!
* Min största svaghet är mina fördomar, men det är något som jag ska jobba på.
* Jag skäms över mig själv för att jag inte har koll på pengars värde. Om någon skulle fråga mig vad en prästost kostar skulle jag inte veta om det var 20 eller 150 kronor. Jag har aldrig hunnit spendera upp mina pengar innan jag har fått nya så länge jag kan minnas, vilket resulterar i sjuka beteenden som att fika, shoppa, äta och annat onödigt för 1000 spänn i veckan. Något jag måste sluta med.
* Jag skulle aldrig kunna tänka mig att be mina föräldrar om pengar, allt jag köper står jag för själv. Självständighet är viktigt.

Jag utmanar alla som läser att göra likadant! Skriv bland kommentarerna när ni själva har gjort än så att jag kan läsa era.

 1. Adam skriver:

  Haha typiskt dig att rabbla upp 7 i grunden positiva egenskaper. Ingen självinsikt alls.

  QFT!! Vidrigt.

 2. Klurre skriver:

  Jag har ovan läst att det finns de över 18 år som kallar Isabella för ett barn.

  Anledningen till det är vad jag förstått att de själva ser att de har mognat och ser ett beteende i Isabella de kan känna igen sig i, eller känner igen andra i och de vet att de har tagit sig ur för att de nu är mognare.

  En liten fråga till er som känner er hemma i ovanstående: Tror ni att era föräldrar känner likadant att de kollar på er?

  Skillnaden mellan att vara barn och vuxen handlar ingalunda om att ha uppnådd komplett mognad och att inte ha gjort det. Alla människor genomgår olika perioder i ens liv, vissa mindre mogna och vissa mer mogna.

  Att vara vuxen handlar om, i min mening, att kunna ta ansvar. Att gilla vin är inte oansvarigt, det är förståerligt (iaf om man gillar vin, haha).

  Så kyl ner pennorna och
  ta det lilla lugna i kommentarskrivandet, jag vet att ni bara använder kommentarfunktionen på Blondinbellas blogg för att få ut er ilska över att ni inte fått till det på länge… Kom igen nu, sitt inte hemma och gnäll – gå ut och ragga!

 3. Julia skriver:

  Isabella, du är bara för grym! att gå ut och säga att ud älskar att plugga är en toppengrej, jag älskar direkt inte att plugga men jag vill iaf ha bra betyg, men om jag skulle säga så, då skulle jag bli kallad pluggis….

 4. Evelina skriver:

  Men tror du på allvar att du hade varit där du är idag om du inte haft kontakter och ”fel namn”. Du kanske tycker att du kämpat men för en utomstående så är du föddmed silversked i munnen utan bergrepp om verkligheten. Men som sagt; du är 17. Någon gång kanske du förstår…

 5. Martin skriver:

  Blir smått frustrerad när jag läser flera idiotiska kommentarer om ”ingen självinsikt” och ”komplimanger till sig själv”.
  Jag blir glad när jag för en gångs skull läser en blogg där en person inte fokuserar på brister utan tvärtom ser det som är bra i sig själv och drar nytta utav det.
  Något jag tror att många, speciellt ungdomar, har svårt med idag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..