Iväg och intervjuas igen

Jaha klockan närmar sig två och i mitt liv finns det knappast att man skulle vara hemma hela dagen. Så nu efter morgonens träningspass ska jag möta filmteamet igen. Idag intar vi ett café där de ska intervjua mig. Förut har det mest varit filmklipp över saker som jag gör. Men nu blir det lite mer deep. Tror att detta är sista inspelningen, vet inte riktigt. Hoppas att jag lyckas svara bra på frågorna! Under tiden jag är borta får ni lyssna på min favoritlåt de spelar på ett intensivpass jag kör. När man hör denna orkar man ta i lite extra!

 1. AXEL:: skriver:

  Man får inte magsår av stress,man får magsår av helico bacter bakterier eller möjligen NSAID-preparat. Botas väldigt enkelt med vanlig antibiotika…

 2. kajsa skriver:

  vad hände med 2-års inlägget? 🙂

 3. skriver:

  ska det blir nån dokumentär elelr? 😛

 4. Linn skriver:

  Det här var sista gången jag läste din blogg! Du är 16 och hyr in en assistent så att han kan bära dina tunga julklappskassar..du har städerska i din lägenhet..hör du inte själv hur det låter? jag är verklige
  inte avensjuk om det är det du ska försvara dig med utan detta är bara sjukt!? Vart är vår värld påväg?

 5. skriver:

  åh va härligt det är med träning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..