16 800 kronors latte

Min dag har varit en typisk Svensson-dag. Skola, jobb och sedan träning med Carro nyss. Vi kom på att vi har tränat på Friskis sen 7:an = vi är inne på 5:e året! Betyder också att vi har spenderat 10 000 kr var under alla dessa år på Friskiskort. Endå har vi inte blivit mycket bättre? haha.. Kan bero på det nedanför;


Här är en annan rolig summa att se; min fikakostnad per år
(ungefärligt, vissa dagar mindre, andra mer som söndagsbrunch ex)
50 per dag x 7 dagar x 4 veckor x 12 månader = 16 800 kronor i fika och lattar per år! Härligt va? Får tänka att de pengarna är bättre än om jag hade rökt!

Ni som undrar så kommer bloggen att flyttas till www.isabellalowengrip.se om en eller två veckor, men ni kan redan gå in nu och tjuvkika. Dock kommer den att göras om!

Läste en kommentar om att jag fick en tjej att bli mer motiverad i skolan och satsa på högre betyg. Blev så himla glad när jag såg det. Det gjorde absolut min kväll!

Nu ska jag strax sova, ska plåtas i en studio imorgon. Men jag skriver mer om det senare. Roligt kommer det att bli i alla fall. God natt!

 1. skriver:

  Palla att folk ens lägger ner tid på att kontrollera uträkningen? brist på egna intressen kanske?

 2. snälla människa, skaffa dig ett liv. några vänner och en hjärna. Pengar är inte det enda som existrerar i världen som du verkar tro.
  GET A LIFE!

 3. skriver:

  hade du gått i min skola när det begav sig (för mig) hade jag gett dig mobbat varje dag. Du är ett typiskt pennalism-offer. haha Alltså Isabella. Usch va tjock o ful du är förresten, sluta med latte, det gör dig inte vacker.

 4. cattis! skriver:

  eller så tar du 50 x 365. Det blir 18250 kr per år. Rätt mkt mer. Men du lär ju vara sjuk nån gång också, och alltså skita i att fika 😀

 5. sandra skriver:

  oj… hur har man råd att fika varje dag när man går på gymnasiet?…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..