Avskedsmiddag

Hejsan!

Har varit en varm och stressig dag. Efter skolan åkte jag och Denise ner till stan för shopping åt oss själva men även blommor till Nicki som har avskedsmiddag ikväll tillsammans med Wiveca för de åker till USA på tisdag och ska plugga där.

Här är vi alltså nu, i Bromma. Blir en mysig tjejmiddag med vin och kyckling och potatisgratäng till huvudrätt och massa glass till efterätt! Lite jobbigt med en avskedsmiddag i och för sig.. Får se vart vi drar sen!

Kram

 1. skriver:

  bor dina föräldrar i bromma? men du bor i en lägenhet på kungsholmen? det är det det jag alltid trott. bromma är den värsta av förorter. föräldrarna vill inte ens ha sina barn i den hemska kommunen. skönt att höra att du slipper bo så långt bort från skolan. ses på vurma
  kram

 2. lisa skriver:

  ursäkta mig malin gumman men hon kan ju sånt här har jag sett i ”skönhets”kategorin så det var därför jag frågade.. fuck off

 3. skriver:

  bromma är mysigt<3

 4. malin skriver:

  Lisa…
  Fråga en frisör istället om håret som är proffs på sitt område, vad vat blondinbella mer än om sitt eget vackra hår?? Det där är väldigt inviduellt men en frisör kan ju bedöma det ordentligt. Pucko…

 5. Emmi skriver:

  Jag undrar två saker:
  1. Jag antar att dina föräldrar läser din blogg, vad säger de om att du dricker?
  2. Bor du fortfarande kvar i din lägenthet med Martina?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..