ANNONS

Nyttig middag

/

Kröp ner i sängen vid två för att vila ett tag.. vaknade halv 6! Kommer aldrig att lyckas somna inatt. Har verkligen utnyttjat att jag är sjuk, lite prinsesstårta, en "damsugare", chokladbollar, fingers och en mazarin till middag, haha! (måste tillägga att mamma fyllde år igår, brukar inte ha dessa saker hemma annars)

De finns en ny hemsida som heter Modetoppen.se. På sidan av min blogg ser ni en rosa ruta som är länkad dit. Modetoppen är ungefär som "bloggtoppen" men här röstar man på favoritinlägget istället för på en hel blogg. På så sätt kan du alltid läsa de mest populära inläggen just nu!

Bli medlem där du också för att få dina blogginlägg lästa och rankade, eller gå in och rösta på de inlägget du tycker är bäst =)

11
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00