ANNONS

Glada nyheter

/

Vad ska jag säga? Trodde aldrig i hela mitt liv att responsen över Tjejgruppen skulle bli såhär bra. �r glad över att att det finns så många tjejer som vill engagera sig i det här. Det är verkligen något viktigt som vi tar upp och ska göra något åt. Men vi får inte glömma bort att det ska vara roligt på ett litet hörn också. Vill att det här ska vara ett sätt för oss alla att träffa nya människor. Man kanske hittar en vän för livet? Vad vet jag.

Jag brukar vara beredd på det mesta när jag startar upp nya projekt men att jag skulle få så många mail att svara på och förfrågan om vi inte kan finnas i andra städer än Stockholm var jag inte alls beredd på. Jag ska göra så gott jag kan, men att finnas i andra städer också plus allt det andra jag gör kommer bli lite knivigt. Därför råder jag er som vill att höra runt om intresse i er stad och kolla upp om det finns några tjejer som vill samma sak. Samla ihop namn och sedan hör av er till mig. Jag hjälper er gärna med papper, sponsorer, gästföreläsare och andra saker. Såklart kan jag även komma på några möten. Slutligen vore det otroligt roligt om vi alla kunde ses!

På ett dygn fick jag över 100 kommentarer, nästan alla positiva och över 30 tjejer som har anmält sig (tjejgruppen1@hotmail.com). Jag är otroligt glad ska ni veta. Jag har haft kontakt med en annan tjej organisation som vi kommer stå tillsammans med på ung 08, de är utbildade inom det här området och vi kommer att ha dem som stöd.

Tack återigen för den fina responsen! �r glad att det finns så många tjejer som vill hjälpa andra.

30
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00