Aldrig slutar jag prata

Kvällen igår hos Gustav var mysig som vanligt. Vi lagade (läs: han lagade) thaimat och sedan såg vi Dum&Dummare som är hysteriskt rolig. Vi båda kunde replikerna utantill, haha! Sedan åt vi haägen-dazs chokladglass, mums! Sov ut väldigt länge på morgonen, konstigt nog hade jag knappt någon röst när jag vaknade.. tur det tänkte jag. Pratar alltid i sömnen annars och det är så pinsamt! Eller så hade jag pratat så mycket att rösten var borta? Måste fråga honom helt enkelt.

Nu ska jag träffa Lea, behöver shoppa lite. Sedan har vi lite och fixa inför vår plan 🙂

Just det! Skickade svar 3 till gymkillen idag, får se vad han svarar, haha!

 1. Haha! Ja helt klart de roligaste alternativet:P haha 🙂

 2. SARA skriver:

  har du pojkvän, berätta :D:D?!

 3. Frida skriver:

  Ã?r du och Gustav tsm? 🙂

 4. malin skriver:

  hahah ditt cp vad snackar du om? hon ligger kanske inte på topplistan men visst fan har hon många besökare per dag, alla snakcar ju för fan om blondinbella, sluta driva!

 5. skriver:

  Haha och vad skulle hon få ut av det? dummer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..