Hjälp med svar, haha!

Jag fick ett rätt roligt mail av en kille idag. Texten som tillhörde bilden som var bifogad var intressant! Där står han i bar överkropp och håller i två stora hantlar på gymmet som ser ut att vara jättetunga. I alla fall står han och spänner sig och visar med en likgiltig min att han visst orkar lyfta dem. Jaha tänker jag och läser raden under "Jag tror att du och jag kan bli riktigt goda vänner"

Vad ska man svara?
1. Oja! Du ser precis ut som en som jag verkligen vill vara kompis med!
2. Vad stark du är som orkar lyfta dem där! Duktigt, verkligen..!
3. Vad bra för jag behöver verkligen prata med någon just nu.. (sedan skriver man världens mest komplicerade känsloproblem)

Haha.. har ni några idéer? ;P Nu ska jag kila hem till Gustav, vi ska laga mat och se min favoritfilm 😀

 1. Grace skriver:

  Hanna, Det finns manga Primark i London, men den mest centrala ligger pa Oxford Street, http://www.primark.co.uk/all_store_details.php?store_no=590
  Andra budget affarer ar New Look och H&M, men H&M ar billigare i Sverige an har tyvarr. Matalan och Dorothy Perkins ar ocksa billiga. Om du googlar namnen kan du sakert hitta vart deras affarer ligger ocksa. New Look har en flagship store pa Oxford Street ner mot Marble Arch, kommer inte riktigt ihag hur langt ner de ligger men om du borjar vid Bon Street och gar nerat kan du inte missa den.

 2. Joel skriver:

  Tror ni kan passa ganska bra ihop.

 3. mm skriver:

  Lite kul att veta bara: Vet dina föräldrar om att du är ”känd” eller om din ”kända” blogg?

 4. hanna skriver:

  Hej isabella:D jag läste att du för ett tag sedan var i London, själv ska jag dit om en vecka och undrar om du kan svara på några frågor! vart i London ligger Primark? vilka budgetbutiker på Oxford street rekomenderar du? det finns ju så många, min budget är liten och jag orkar inte leta en massa. puss på dig!

 5. skriver:

  haha 3an va solklar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..