ANNONS

Hjälp med svar, haha!

/

Jag fick ett rätt roligt mail av en kille idag. Texten som tillhörde bilden som var bifogad var intressant! Där står han i bar överkropp och håller i två stora hantlar på gymmet som ser ut att vara jättetunga. I alla fall står han och spänner sig och visar med en likgiltig min att han visst orkar lyfta dem. Jaha tänker jag och läser raden under "Jag tror att du och jag kan bli riktigt goda vänner"

Vad ska man svara?
1. Oja! Du ser precis ut som en som jag verkligen vill vara kompis med!
2. Vad stark du är som orkar lyfta dem där! Duktigt, verkligen..!
3. Vad bra för jag behöver verkligen prata med någon just nu.. (sedan skriver man världens mest komplicerade känsloproblem)

Haha.. har ni några idéer? ;P Nu ska jag kila hem till Gustav, vi ska laga mat och se min favoritfilm 😀

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00