Så tröttsamt att det blir roligt

Jag fick ett mail av Christopher, en väldigt gammal kompis till mig. Han har tydligen varit sjuk i några dagar och legat i sängen och surfat på nätet. Eftersom att han inte hade hört något från mig på flera år sökte han på mitt namn på google. "inte visste jag att du hade en blogg bella!".. sedan läste han allt det andra. Han hittade flera roliga, konstiga länkar där folk har skrivit sjuka saker om mig. "Du måste länka de här i bloggen Bella!" Jag vet inte om det är tragiskt eller om jag ska skratta?

http://padawan.blogg.se/1185179507_ed.html

http://dodetothoharorarorinontoteenon.blogg.se/1183941736_den_utlovade_metablog.html

http://furalles.blogg.se/1177717327_ett_jvla_inlgg_om_bb.html

http://myseaside.blogg.se/1178139921_myseaside_presents_yo.html

http://annaamattsson.blogg.se/1178636272_vad_hade_de_vntat_sig.html

Som ni vet brukar jag inte ge elaka skrivna saker om mig plats… men det här var smått roligt faktiskt precis som Chistopher sa. Jag känner inte ens igen mig själv bland raderna…

Har ni hittat något roligt skrivet? Något snällt för en gångs skull kanske?

 1. skriver:

  Klara- blondinbella ägnar ju sitt liv åt att hänga ut sig själv, så hon får nog skylla sig själv och leva med att andra gör detsamma..

 2. Anna. skriver:

  Jag blir så himla arg när jag läser sådana här saker! Har du, i egen person bett folk att läsa dn blogg, NEJ! Varför måste de hacka på dig då? Om de inte tycker om dig så är det väl deras problem och inte ditt. det här säger jag till folksom skiver elaka saker om dig: sköt dig sälv och skit i andra. TAck för mig.

 3. Hanna skriver:

  Jag måste ju säga att alla de där länkarna absolut inte var elaka eller kränkande. Vissa var såklart långt över gränsen till vad man bör skriva om en person man inte alls känner. Men i vissa andra tyckte jag till och med det kom fram positiva ting. Men det beror ju helt på vad man har för inställning när man läser dem, hur man själv vinklar texten i läsandets stund…

 4. Klara skriver:

  Alltså shit, jag tycker att det är så fegt, lågt och dåligt att hänga ut folk sådär som de du länkat till har gjort. Vet inte vad jag ska skriva annat än att jag tycker du ska skita i dem. Det är riktigt omoget och inte alls snällt. Fy fan vilka människor det finns alltså.

 5. Laura skriver:

  jag förstår egentligen inte vad det är för ngt speciellt du gjort som får folk att veta vem du är? Sen tycker jag du verkar så himla stark som person. Jag kan känna mej nere över minsta motgång. Men du verkar alltid hålla huvudet högt, trots alla människor som har saker emot dej!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..