ANNONS

Bloggande fran London 5

/

Okej.. hur ska jag borja?

Kvallen igar var obeskrivlig, skum, impulsiv men sjukt rolig! Emma och jag borjade lite smatt har hemma innan vi drog ner mot High Street dar vi egentligen skulle gatt pa nattklubb som spelade 80-tals musik. Pa vagen traffade vi tva supertrevliga engelsman. Vi borjade prata en hel del och vi foljde slutligen med dem till en bar i Chatham. Efter en timme dar med gratis drinkar och harligt sallskap sa visade Erin och Dan oss en rockklubb.

Jag var lite tveksam i borjan eftersom jag inte gillar rock speciellt mycket. Men Emmas tindrande ogon och munnen som aldrig slutade le smittade av sig och jag hade valdigt roligt! Klubben som hette Tap n Tin var sjukt cool. Fyra dansgolv pa tre vaningar, varav ett utomhus. Folket var valdigt blandat, mest rockare.. men aven sota Engelsman i skjorta! Yey.. Musiken som spelades var Indierock.. latar med band som The Kooks och Arctic Monkeys. Lite svart att dansa till markte jag.. haha!

Erin och Dan var underbara killar som vi hade otroligt roligt med! Jag och Emma korde pa " Hi im Inga from Sweden" stilen.. och saklart alskade dem det! haha..
– We love theese girls! Sa dem standigt och skulle visa upp oss overallt 🙂 "We must go to Sweden" sa dem ocksa.. roligast var enda nar vi skulle lara de svenska meningar.. saklart larde vi dem helt fel saker.

Jag var mest med Erin under kvallen.. sa sot! hela tiden fick han mig att skratta. De hade ratt kul at mitt uttal tydligen. De tyckte att jag lat som en katt? Senare under natten ville de visa oss ett slott i Rochester. Tack for en harlig kvall! .. Ska eventuellt traffa de ikvall igen!, wie 🙂

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00