Bloggande fran London 5

Okej.. hur ska jag borja?

Kvallen igar var obeskrivlig, skum, impulsiv men sjukt rolig! Emma och jag borjade lite smatt har hemma innan vi drog ner mot High Street dar vi egentligen skulle gatt pa nattklubb som spelade 80-tals musik. Pa vagen traffade vi tva supertrevliga engelsman. Vi borjade prata en hel del och vi foljde slutligen med dem till en bar i Chatham. Efter en timme dar med gratis drinkar och harligt sallskap sa visade Erin och Dan oss en rockklubb.

Jag var lite tveksam i borjan eftersom jag inte gillar rock speciellt mycket. Men Emmas tindrande ogon och munnen som aldrig slutade le smittade av sig och jag hade valdigt roligt! Klubben som hette Tap n Tin var sjukt cool. Fyra dansgolv pa tre vaningar, varav ett utomhus. Folket var valdigt blandat, mest rockare.. men aven sota Engelsman i skjorta! Yey.. Musiken som spelades var Indierock.. latar med band som The Kooks och Arctic Monkeys. Lite svart att dansa till markte jag.. haha!

Erin och Dan var underbara killar som vi hade otroligt roligt med! Jag och Emma korde pa " Hi im Inga from Sweden" stilen.. och saklart alskade dem det! haha..
– We love theese girls! Sa dem standigt och skulle visa upp oss overallt 🙂 "We must go to Sweden" sa dem ocksa.. roligast var enda nar vi skulle lara de svenska meningar.. saklart larde vi dem helt fel saker.

Jag var mest med Erin under kvallen.. sa sot! hela tiden fick han mig att skratta. De hade ratt kul at mitt uttal tydligen. De tyckte att jag lat som en katt? Senare under natten ville de visa oss ett slott i Rochester. Tack for en harlig kvall! .. Ska eventuellt traffa de ikvall igen!, wie 🙂

 1. Ida skriver:

  Visst kan de vara psykopater men jag tror att bella har omdömme nog att bedöma hur stor den risken skulle vara. �r nästa lilla fluga att hon ska sluta gå utanför dörren nu för att hon skulle kunna bli överkörd?

 2. Hoho: Haha, jag kan bjuda på ett stavfel, ibland har jag lite väl bråttom när jag skriver 🙂 Frågan är varför det var kul att kommentera just det, synd att du kom du inte på något vettigare, för det där säger tyvärr mer om dig än om mig. Ha en fortsatt trevlig dag och hoppas du växer upp snart nog 🙂
  PS fejkad.com? Nej min bloggadress är http://charlotteishere.blogg.se 🙂 Jag står för vem jag är. Men vad är ditt namn och var kan man hitta dig? 🙂

 3. zeth skriver:

  inte för att jag gillar att ta bellas parti men för fan, kul liv ni måste leva som är misstänksamma mot alla ni möter? Antar att ni bara är avundsjuka.

 4. skriver:

  The kooks och Arctic monkeys är ju så bra, rock är coolt! Gumman, du vet inte vad musik är! xD

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..