ANNONS

Bloggande fran London 3

/

 JAG OCH EMMA SAG PETE DOROTHY I LONDON IDAG! .. och jag fotade honom med min mobil sa ni far se nar jag kommer hem och kan ladda over! Han hade en hatt och en cigg i munnen, bakom honom gick en stor livvakt.

Dagen har annars varit helt galen och underbar. Jag och Emma tog taget in mot karnan av London, maste erkanna att tunnelbanesystemet ar extremt stort sa manga ganger akte vi fel, haha! Forsta stoppet blev Liverpool Street dar vi gick till Starbucks och drack en White Mocha Latte, mums! Vi tittade i lite affaren men sedan tog vi tunnelbanan igen till Harrods.. och oj vilka marken dem har dar! Jag och Emma gick helt forbluffade runt och bara njot av alla fina vaskor och skor som fanns. Harrods var otroligt stort och fint, tog lang tid att hinna se allt.

Efter Harrods tog vi en buss (sa klart akte vi fel forst), en san dar rod dubbeldackare till Oxford Street. Dar blev det en hel del shopping;
– Ett par jeans fran Colour of benetton
– Ett par svarta pumps med rosett
– Vit tunika
Emma kopte ocksa valdigt fina saker. Vi tog en paus fran shoppandet och kopte en islatte med caramellsmak fran Starbucks, sa god! Sedan hittade vi en enorm TopShop.. vilka klader och skor sager jag bara 😀

Timmarna gick och sedan var det dags for middag. Vi gick till restaurangen "the Diner" nere pa Soho.. otroligt god mat! Och varldens coolaste toalett, allt i svart lack! Jag vet inte om det ar aldersgrans i London men jag och Emma har inte behovs visa legg nagon gang har nere. Sa det gar att kopa bade vin och annat till maten 🙂


Efter middagen tog vi en promenad ner mot Picadilly Circus, sa himla fint och helt underbart att kanna Londons puls. Nar vi satt vid fontanen kom tre fransmann fram och fragde om vi ville ta en kaffe med dem, visst svarade vi och foljde med. Alltid trevligt att bli bjuden! Resten av denna kvall spenderade vi alltsa med fransmannen som forovrigt hade ett eget band 🙂


Tagresan hem var lite intressant.. jag blev kar i en galet snygg kille haha och jag och Emma flummlade till der rejalt nar vi horde att mannen brevid oss lyssnade pa T.a.t.u alla vara gamla minnen drogs upp och vi hade en hel del att skratta at 😀

Tack for en harlig dag Emma med shopping, starbucks, The Diner, Pete Dorothy, Picadilly Circus, fransmann och harliga London!

43
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00