Bloggande fran London 2

Ah vad livet leker! Jag och Emma kom nyss hem fran en orientalisk restaurang, som var otroligt bra! Servicen var toppen, tva servitorer dukade upp maten till oss. Sa sota! Vi at valdigt god mat och drack ett gott vin till, harligt att prata genom alla minnen <3

Skulle egentligen dra en pubrunda ikvall men eftersom Harrods och Oxford street vantar imorgon tanker vi ta en lang skonhetssomn! Blir en lang dag imorgon om vi ska hinna med allting.. har aven en killkompis att mota!

Nu ska jag ata mig tjock pa kitkat, god natt!

 1. frida skriver:

  gud är det sant?! dukade servitörerna upp maten till er? shit……

 2. skriver:

  man måste vara över 16 år!

 3. Hahaha alla idioter skriver samma fråga my god vad är det för fel på er? ^^
  Nej, de är inte noga med leg i england du kan komma in o göra i princip vad du vill. THERE! No more questions!

 4. Jag har ingen aning om , om det ar aldersgrans har men vi har inte behovt visa legg alls 🙂

 5. Karin skriver:

  Du är inte över 18 hur kan du komma in på pubbar och dricka vin? Har du falsklegg eller kollar dom inte sånt i London? Senast jag va där blev jag utskickad, fick inte ens beställa en cola med min pappa.
  Tack 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..