ANNONS

Midsommar på Grinda

/

Midsommar!

Midsommar är en mysig svensktradition tycker jag. I vanliga fall spenderar jag alltid den med släkt och familj men i år blir det annorlunda!

Jag, Carro, Paulina och Susanna ska ut i skärgården, Grinda rättare sagt. Där ska vi möta upp resten av gänget (vi blir ca 30 pers) och kampa, haha! Vi har med oss tält och sovsäckar.. och massa mat som vi ska grilla! Blir nog mysigt, bara vädret blir hyffsat.

Jag är lite nervös över att bo ute i skogen sådär, så svårt att veta vad man ska ha med sig. Att klä sig i morse blev riktigt svårt men jag bestämde mig för vita jeans, silverfärgat babylinne och min rosa jacka, skor har jag inte bestämt än.. problemet är platsen för packningen. Man kan ju inte packa för mycket eftersom det är jag själv som får släpa allting + sovsäck och sånt. Så jag får bestämma mig för ett par skor för hela vistelsen, suck. Nej men hoppas att jag klarar skoglivet, drömde världens mardrömmar om det inatt.. fast drömmar är drömmar, det här blir nog riktigt kul trots allt! 🙂 (en killkompis till mig sa att det roligaste under hela midsommar blir att se mig där borta i tält, elakt va?)

Nu ska jag kila över till Carro för att packa det sista sedan ska vi till båten, ha en trevlig midsommar!

59
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00