Midsommar på Grinda

Midsommar!

Midsommar är en mysig svensktradition tycker jag. I vanliga fall spenderar jag alltid den med släkt och familj men i år blir det annorlunda!

Jag, Carro, Paulina och Susanna ska ut i skärgården, Grinda rättare sagt. Där ska vi möta upp resten av gänget (vi blir ca 30 pers) och kampa, haha! Vi har med oss tält och sovsäckar.. och massa mat som vi ska grilla! Blir nog mysigt, bara vädret blir hyffsat.

Jag är lite nervös över att bo ute i skogen sådär, så svårt att veta vad man ska ha med sig. Att klä sig i morse blev riktigt svårt men jag bestämde mig för vita jeans, silverfärgat babylinne och min rosa jacka, skor har jag inte bestämt än.. problemet är platsen för packningen. Man kan ju inte packa för mycket eftersom det är jag själv som får släpa allting + sovsäck och sånt. Så jag får bestämma mig för ett par skor för hela vistelsen, suck. Nej men hoppas att jag klarar skoglivet, drömde världens mardrömmar om det inatt.. fast drömmar är drömmar, det här blir nog riktigt kul trots allt! 🙂 (en killkompis till mig sa att det roligaste under hela midsommar blir att se mig där borta i tält, elakt va?)

Nu ska jag kila över till Carro för att packa det sista sedan ska vi till båten, ha en trevlig midsommar!

 1. Emma skriver:

  hej, jag gillar verkligen din blogg, även fast jag inte gjort förut men den har blivit S� mycket bättre!

 2. Hanna skriver:

  �h hur får man in bilder och så som du har gjort på själva bloggen, ej i inlägg? Tack på förhand! Mvh Hanna

 3. skriver:

  CAMPA , hallå ; vita jeans i skogen? du är verkligen en dum blondin bella

 4. hej skriver:

  men gud- det gör hon
  ju bara för att få uppmärksamhet och stärka fjorisstämpeln ännu mera.
  Om man funderar på vad man ska ha på sig i skogen och väljer vita jeans så har man ju antingen något fel i huvet eller så kanske bella ville starta en ny debatt på bloggen.

 5. hårt liv i skärgården 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..