ANNONS

Champagne och passionspannacotta

/

God morgon!

Kvällen igår var ytterst trevlig. Jag, Carro, Paulina och Emma minglade runt i den fina rosa butiken på söder och åt jordgubbar. Att det även bjöds på champagne och passionspannacotta gjorde ju inte saken sämre!

Paulina inhandade lite kläder men sedan blev det för trångt och varmt där inne så vi tjejer bestämde oss för att dra till Kofí vid Stureplan för kvällsfika. Blev härligt tjejskvaller och prat om typiska tjejproblem.. behövdes! Carro drog hem kvällens vinst i alla fall 😉

Efter att ha gått hem på skyhöga klackar värkte mina fötter rejält.. men det var det värt! Tack för en lyckad kväll tjejer, lägger upp bilder om någon timma för nu ska jag till jobbet..

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00