Bytesvecka i N.Y?

Jag hade nästan glömt bort hur skönt det var att träna. Men nu efter ett friskispass blev jag påmind över hur glad jag känner mig varje gång efter jag gympat runt i träningssalen.  Friskis – the shit!

MUF:s årsmöte idag för Norrmalm var roligt. Mycket skratt blev det. Vi röstade fram en ny ordförande, grattis Felix! 😀 Och så planerade vi in ett nytt datum nästa vecka för ett möte med den nya styrelsen och avskedsfest för Camilo.

På lunchen idag pratade jag och pappa om de saker som gör ens liv berikat och levande. Jag pratade om roliga stunder med ens vänner och galna händelser som sker ibland. Att de gör livet mer levande är ju för att de är händelser som inte sker vardagligt och då uppfattas de som mer levande. Men något vi båda höll med om är att resa och upptäcka nya platser. Jag vet att jag är en person som kommer slänga mig ut i världen så fort jag får tillfälle, antingen med sällskap eller själv. Pappa är nog likadan fast knepigare blir det med en familj med småbarn. Då kom vi på idén att det finns hemsidor som anordnar byten mellan familjer i olika länder. Två familjer byter helt enkelt hem i någon vecka och prövar att leva deras liv i en helt annan stad. Vi vill testa New York eller kanske Tokyo, visst vore det ballt?

Vart skulle ni vilja testa att bo om ni fick välja?