ANNONS

Det kallar jag filmkväll

/

Hejsan!

Gissa om jag är trött, har sovit två timmar i natt, helt sjukt även om vi tog de lungt! På kvällen mötte jag upp Alice på cafe 60, sedan kom killarna dit. Efter lite olika planer kom vi på att vi var trötta (efter denna hysteriska shoppingdag) så alla vi åkte hem till en kompis. Där var vi ca 15 pers (jag & Alice och killarna från jensen) och spelade tv-spel (jag var väldigt bra som Peach!)  resten av kvällen spenderade vi i soffan och kollade på film. Det blev "tomten är far till alla barnen", "hey baberiba dvd" och sååklart vår favorit "Mysteriet på Greveholm", nu vet i alla fall alla som var där att jag kan alla repliker utantill, som Jacob sa: Kan vi inte stänga av tv:en och lyssna på Bella istället? haha 😀

Kvällen var väldigt rolig och mysig problemet var bara att vi somnade vid halv 5 på morgonen och jag skulle upp 7.. hade glömt bort att jag skulle jobba vid 9. Men det gick bra, Pontus offrade några timmars sömn för att äta frukost med mig, haha tack 🙂

Jobbade fram till lunch under dagen sen, det gick faktiskt bra! Sedan hade vi julbord med mitt jobb på "Klas på hörnet". Otroligt god julmat 🙂 Ikväll blir det bio med Stefan.

Kram!

41
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00