ANNONS

En bra fredag

/

Hejsan 🙂

Jensenkampen igår var väldig rolig! Vår klass var väldigt duktiga även om vi inte gick vidare, men det var kul och heja på, blev hes. Efter alla matcher så skulle det vara cheerleading final, men vi hade inte övat alls på vår uppvisning, så vi struntade i den. Duktiga var dem som vann i alla fall 🙂

Efter allt åkte jag hem och gjorde mig i ordning, mötte sedan upp Stefan och hyrde film. Sedan åkte vi hem till honom. Han lagade mat och sedan tittade vi på film 🙂

Idag ska jag möta Maria vid 12, äta lunch och julshoppa det sista! Sedan hem och plugga. Ikväll ska vi tjejer och Axel och gänget festa, det blir trevligt 😀

Spanienbilderna har inte gått upp i rök; några finns på datan men resten kvar i kameran. Vill föra över alla samtidigt 🙂 Så ni får vänta.

Puss!

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00