ANNONS

Jensenkampen!

/

AH ! kan inte fatta att jag ser ut så här! Sitter i en rosa fladder kjol (tänk clubfest), svart linne och har två toffsar i håret! Känner mig som jag skulle vara 12 år gammal, men men vad gör man inte för klassen?

Idag har vi Jensenkampen, vilket innebär att Jensen Norra, Södra och Västra ska ha fotbollsturnering. Men vi som inte kan spela fotboll får vara cheerleaders istället. Så vår klass kom på den här smaaarta outfiten, yes! haha åhnej.. Men men de kommer nog gå bra, jag är ju inte ensam att se ut såhär i alla fall 🙂

Jenny Kullin – Jockeyn drar till Thailand på Lördag säger:

eh vafan ;D

Du kan stå på dig

visst många kommer snacka om dig

.Isabella Löwengrip säger:

haha

Jenny Kullin – Jockeyn drar till Thailand på Lördag säger:

men det verkar folk göra vad du än har på dig

..Typiskt! Aja skriver mer om allt sen, puss!

24
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00