Jensenkampen!

AH ! kan inte fatta att jag ser ut så här! Sitter i en rosa fladder kjol (tänk clubfest), svart linne och har två toffsar i håret! Känner mig som jag skulle vara 12 år gammal, men men vad gör man inte för klassen?

Idag har vi Jensenkampen, vilket innebär att Jensen Norra, Södra och Västra ska ha fotbollsturnering. Men vi som inte kan spela fotboll får vara cheerleaders istället. Så vår klass kom på den här smaaarta outfiten, yes! haha åhnej.. Men men de kommer nog gå bra, jag är ju inte ensam att se ut såhär i alla fall 🙂

Jenny Kullin – Jockeyn drar till Thailand på Lördag säger:

eh vafan ;D

Du kan stå på dig

visst många kommer snacka om dig

.Isabella Löwengrip säger:

haha

Jenny Kullin – Jockeyn drar till Thailand på Lördag säger:

men det verkar folk göra vad du än har på dig

..Typiskt! Aja skriver mer om allt sen, puss!

 1. hej hej skriver:

  hej bella. Jag måste säga att du är som en slags förebild för mig. Dina politiska värderinga, dem stårm för så mkycket utav avd jag står för. Jag tycker att det skulle kunna vara kul om vi kunde träffas någon dag, kanske bara ta en fika. 🙂 ?

  men men, du har ju ett sådant upptaget liv. alltså det är faktiskt ganska läskigt för jag som läser din blgog varje dag, blir liksom insatt i ditt liv och är så jävla trött på alla idioter som tror att dem känner dig. dem kommenterar utan att tänka, vad menar man liksom? men i alla fall bella , ha det bra och vi kanske stöter på varandra någon dag hehe 😉

 2. Kenza skriver:

  Tycker det är väldigt dåligt att ni ska hålla på och nedvärdera cheerleading genom att skämta om det.. Cheerleading är en jävligt tuff sport, som jag är helt säker på att du ALDRIG skulle klara av. Jag menar du fikar ju 24/7 & tränar i princip ALDRIG?

 3. haha håller mää.. du ä värkligwn patetisk som håller på och tror att du är sååååå himla överlägseen…

 4. linnea skriver:

  haha kommentaren från miss är ju bara så rätt!

 5. miss skriver:

  outfitten låter precis som det du hade på dej för cirka ett år sedan.. så jag vet inte om du ska vara så överlägsen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..