Förhandsvisning av The Holiday

Hejsan läsare!

Idag har min öroninfektion blivit bättre, ingen smärta men hör knappt vad folk säger! Jobbade en sväng på eftermiddagen (för er som undrar är det en juristfirma, där man bildar aktiebolag), det var väldigt stressigt men förhoppningsvis gick de nog bra.

Ikväll blir det bio med några vänner. Niclas hade nämligen fått biljetter till förhandsvisningen av The Holiday, så den ska vi gå och se 🙂 Fast först äter vi middag tillsammans, det blir mysigt! <3

Hade tänkt att försöka svara på några kommentarer också:
-Ni som undrar varför jag inte går upp i vikt när jag äter alla sötsaker; faktiskt så är det så att jag äter väldigt nyttigt och tänker på vad jag stoppar i mig (fråga mina vänner om de!:P). Men däremot vet jag att eftersom jag gör så, så kan jag stoppa i mig bakelser och sånt ibland utan att få dåligt samvete, däremot borde jag börja träna..
-Jag färgar ögonfransarna oftast hemma, blir enklast så och kostar bara 100 spänn. Slipper mascaran!
-Jag hade 250 i slutbetyg i nian, satsade inte allt. Men de gör ja nu på gymnasiet och får mvg på alla uppgifter.
-Vet inte varför ni undrar så mycket om Stefan, fast han e nog lite för gammal för playahead.
-Min önskelista skriver ja senare 🙂

 1. Du ska inte vara nöjd om du hade 140 ..

 2. skriver:

  250 poäng..

  mitt var på 140 och jag e nöjd! 😀

 3. å skriver:

  Men snälla kan alla bara skippa jantelagen för en gångs skull?? Jag spyr

 4. skriver:

  Du verkar vara en riktig snobb du !

 5. skriver:

  är stefan stefan granlund?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..