ANNONS

Var har skalman sin mat egentligen?

/

Hejsan!

Ännu en bra dag, fast tror att jag har fått öroninflamation, inte bra! Var i skolan idag, åt lunch med vännerna sedan på Ginos igen. Gick tillbaks till skolan där vi planerade cheerleadingen, vi ska ha rosa o svarta färger och två toffsar, vi är såå seriösa med det här, haha! Vi har även en liten dans på G ;). Sedan gick jag hem vilade ett tag och mötte upp Johanna vid stureplan vid halv 5 tiden, gick och fikade. Tog en god mjukpepparkaka med glasyr, mums! Efter en trevlig fika med mycket skratt (som vanligt) drog jag mig hemåt, ska ta ett bad och plugga matte!

Imorgon är det lucia, ska möta upp vännerna innan och äta frukost med dem, mys! Förresten, en klasskompis har startat en hemsida som säljer mobilspel, kolla in den här: http://mobilet.inc.se/

Idag på Ginos hade Benny och Julia en rolig konversation jag satt och lyssnade som handlade om skalman i Bamse:
 – Jag undrar vart skalman får all sin mat i från? Frågar Benny.
–  Men åh! han har ju det i skalet! Svarar Julia bestämt.
Hahaha 😀

Just det, anledningen till att bloggen uppdateras sällan med inlägg och kommentarer är för att hemsidan krånglar förtillfället! Kramar från Bella 🙂

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00