Sushi söndag

Hejsan!

Ojoj vilken bra helg det har varit, har verkligen fått gjort de saker jag velat göra! Idag så vaknade jag vid 10, låg och läste cosmo ett tag innan det blev frukost. På dagen köpte jag med mig sushi till lunch och åkte hem till Linus. Vi tittade på film och bara pratade, alltid lika trevligt 🙂

Imorgon är det måndag, vilket innebär skola där jag även har samprogramråd imorgon och jobb efter skolan. Sedan träffar jag Amanda 🙂

Lägger upp bilderna från Spanien ikväll eller imorgon!

Puss

 1. skriver:

  lol..jävla player!

 2. skriver:

  I wanna bone you.

 3. hejsan! är en väldigt nyfiken människa av mig. några frågor: Varför gjorde du och marcel slut, ni passade skit bra! dina bilder som du blev fotad på blev suveräna! vad fotade du till? (t.ex H&M,lindex?) en sak till som du måste börja med igen, skönhetstips, dom äger! svara gärna, tack för hand. puss, från en glad prick 😀

 4. Mia skriver:

  Min kompis hamnade precis bakom dig på bion sa hon..om tyckte du å Stefan såg gulliga ut 🙂
  Jag såg dig när du gick in på bion!

 5. skriver:

  bellaa, har du tips på vad man kan ge sin pojkvän i julklapp?? vi har inte varit tillsamans sådär jättelänge men något vill man ju ge bort..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..