ANNONS

Fotas för TheStudio

/

Hejsan!

Äntligen hemma, och åh vad skönt det var att få sova i sin egen säng! I dag började jag 11 så jag fick lite sovmorgon, hade spanska med Julia, Mauritz och Jakob 🙂 Sedan hade vi historia med en väldigt knäpp vikarie och därefter svenska. Känns bra att vara tillbaks till skolan igen, saknat min underbara klass!

Imorgon händer en väldigt rolig sak; jag ska nämligen fotas för TheStudio med Amanda. Vi ska ha med oss tre ombyten och bli sminkade och få håret fixas. Bilderna kommer att användas som reklam för deras argentur, blir väldigt roligt. Får antagligen bilderna med mig digitalt hem så lägger upp dem på bloggen 🙂

Annars är helgen inte så värst planerad, ska på bio med Stefan imorgon och festa med tjejerna på lördag, så det blir lite av varje i helgen, perfekt!

Kram!

25
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00