Fotas för TheStudio

Hejsan!

Äntligen hemma, och åh vad skönt det var att få sova i sin egen säng! I dag började jag 11 så jag fick lite sovmorgon, hade spanska med Julia, Mauritz och Jakob 🙂 Sedan hade vi historia med en väldigt knäpp vikarie och därefter svenska. Känns bra att vara tillbaks till skolan igen, saknat min underbara klass!

Imorgon händer en väldigt rolig sak; jag ska nämligen fotas för TheStudio med Amanda. Vi ska ha med oss tre ombyten och bli sminkade och få håret fixas. Bilderna kommer att användas som reklam för deras argentur, blir väldigt roligt. Får antagligen bilderna med mig digitalt hem så lägger upp dem på bloggen 🙂

Annars är helgen inte så värst planerad, ska på bio med Stefan imorgon och festa med tjejerna på lördag, så det blir lite av varje i helgen, perfekt!

Kram!

 1. Malin skriver:

  Ja, fyfan vilket tjöt! Det klart att de ringde upp Bella, de ringde upp mig med. Jag blev anmäld av en kompis och ville först inte gå. Men nu ska jag dit med några kompisar på lördag och det ska bli kul. Så cut the crap nu 🙂

 2. skriver:

  åhh vad fin du va på den andra bilden, den när du sitter ner! 🙂

 3. katta skriver:

  Hoppas du hade en toppen resa till spanien och jag är sugen på att se bilderna 🙂 Vem är Stefan om man får fråga? 🙂

 4. Terese skriver:

  låter som att du har haft en skön semester. jag ska själv till puerto rico på lovet med min pojkvän, var det fint där? 🙂

 5. Gush skriver:

  Det är sjukt hur folk kan reta upp sig på så små detaljer som huruvida Bella is a chosen one or not:P

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..