Turkosfargat hav

Hola!

Sista dagen har da, aker imorgon vid 3. Idag har jag varit nere vid stranden hela dagen, vattnet har en san dar fin turkos farg. Salt ar det ocksa, svider lite. Har tagit lite bilder som jag lagger upp nar jag kommer hem, sa ni far se 🙂

Allt ar bra med mig i alla fall, kanner mig otroligt lycklig och det ska bli kul att fa komma hem, kanner mig lite som en ny manniska. Har inte sa mycket mer att beratta an att spanska killar e ganska fa-ordiga av sig.. de sitter mest dar och ler och anvander sitt kroppssprak!, ha! 😉

  1. herregud, kan du inte stanna ett tag till?

  2. jullan skriver:

    du skulle inte kunna skriva om på vilket sätt du delvis har blivit en ny människa? 😉

  3. skriver:

    så du har kommit över marcel nu? Det verkar så..

  4. ssagis skriver:

    eh?: Haha nej dom pratar ju så dålig engelska så dom säger ju ingenting 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..