Vamos a la playa!

Hola!

Skickade nyss vykort till mina vanner, saknar er mycket! Idag har jag aterigen slappat vid poolen men tagit en longpromenad bland alla klippor, at en god lunch oxa:)

Nu har det gott halva tiden har och jag har lart mig mycket, av att bara vara med mig sjalv, jag behovde verkligen det har, sa mycket. Nar jag kommer hem har jag massor av nya planer att forverkliga, skriver mer om det sedan 🙂 Forst ska jag umgas med mina underbara vanner 🙂

Hittade Elizabeth Ardens Eight Hour Cream har, tur de, annars hade mina lappar dott, solen e verkligen stark! Fast kroppen har blivit brun och haret annu blondare, sa de e fint 🙂

Imorgon bar det av till stranden! Ikvall ska vi till staden igen, far se vad vi hittar pa!
Ha det sa bra! / Bella

Hmm det star en mystisk ung spanjor pa balkongen mitt i mot hotellet och tittar sa fort ja gar forbi, vet inte om han ar fett scary eller bara rusktigt het? maste undersoka saken vidare.. aterkommer med mer info!

 1. Diggan skriver:

  for att skriva å’a’ö på din dator så håller du in Alt på din dator o sen slår du in
  134=å
  148=ö
  132=ä
  Mycket nöje!

 2. skriver:

  om han är het säger jag bara en sak: GO FOR IT

 3. Steven skriver:

  Spanjoren kanske kände igen dig? du e ju känd

 4. Steph skriver:

  Hejdär =) Vad kul att du har de så skönt i Spanien, jag skulle behöva lite semester jag med.. 😛 Alltid skönt att få vila upp sej..
  PussåKram

 5. Frida skriver:

  åh va härligt det låter. hoppas du får en fortsatt bra semester =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..