ANNONS

Vamos a la playa!

/

Hola!

Skickade nyss vykort till mina vanner, saknar er mycket! Idag har jag aterigen slappat vid poolen men tagit en longpromenad bland alla klippor, at en god lunch oxa:)

Nu har det gott halva tiden har och jag har lart mig mycket, av att bara vara med mig sjalv, jag behovde verkligen det har, sa mycket. Nar jag kommer hem har jag massor av nya planer att forverkliga, skriver mer om det sedan 🙂 Forst ska jag umgas med mina underbara vanner 🙂

Hittade Elizabeth Ardens Eight Hour Cream har, tur de, annars hade mina lappar dott, solen e verkligen stark! Fast kroppen har blivit brun och haret annu blondare, sa de e fint 🙂

Imorgon bar det av till stranden! Ikvall ska vi till staden igen, far se vad vi hittar pa!
Ha det sa bra! / Bella

Hmm det star en mystisk ung spanjor pa balkongen mitt i mot hotellet och tittar sa fort ja gar forbi, vet inte om han ar fett scary eller bara rusktigt het? maste undersoka saken vidare.. aterkommer med mer info!

14
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00