Underbar helg :)

Hejsan!

Oj vilken sjuk men härlig helg det har varit. Länge sedan jag var ute så mycket. Men det behövdes och jag har haft så kul! Jag har känt mig så fri.

Igår i alla fall hade jag tänkt att vara hemma, men Alice ringde och sa att vi skulle till Bromma. Vi mötte resten av personerna från klassen + Niclas(!) och åkte dit. Väl hemma hos Tobi var det super mysigt. Vi åt tiramisuglass och pepparkakor. Sedan kom Pontus och Calle och resten av Tobis Brommaboys. Vi hade det väldigt roligt, länge sedan jag skrattat så mycket. Tack killar och tjejer för att ni gjorde min kväll!Timmarna rullade på jag, Ivan och Niclas tog en Taxi till Odenplan för att natt äta. Efter det sa vi hejdå, och jag gick hem och sov!

Idag har jag sovit ut, ätit massor av frukt, tagit ett bad, sett alla gulliga fyllesms som mina vänner har skickat 5 på morgonen och fixat ordning på mitt rum. Hittade massa "festskor" som jag hade glömt bort, så det var ju bra att jag hittade dem. Måste plugga geografi, eftersom vi har ett prov på måndag, hmm. Vid 3 ska jag möta Amanda och shoppa en sväng. Och ikväll vid 8 blir det fika med Carro, var så länge sedan!

Som sagt så åker ja till Spanien på onsdag, vilket ska bli väldigt skönt. Jag ska bada, sola, shoppa, äta god mat och festa om jag orkar. Kommer bli sådär snygg brun också, yes! Kommer troligen blogga därifrån så oroa er inte!

Kram

( Jag vet att det var några dagar sedan, men hurra för att Niklas Wykman blev den nya ordförande för Muf, jag är så glad!)

 1. skriver:

  HAHAHHAHAHA TOBI OCH HANS BROMMABOYS! too cool to be true…! yees indeed

 2. omg skriver:

  Du är för pinsam och självupptagen!
  Du kommer aldrig bli något annat än
  en liten bortskämd ”blondinbella”

 3. maria skriver:

  ”skönt att du drar till spanien snart så slipper man din blogg ett tag förhoppningsvis”
  hahaha, vem har bett dig läsa den!? tönt 🙂

 4. skriver:

  hm, undra varför muf aldrig får en kvinnlig ordförande..(?)

 5. jag skriver:

  alla kanske undrar, därför att hon som sagt åker runt och ”håller förevisning” för andra skolor, om rökning och alkohol.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..