Alice & Niki helg!

Hej!

Första helgen som singel igår! Vi hade det trevligt hos Jessika  med alla tjejer, gott med alla hallon/smultron drinkar. Vi var väl där till 11 då vi skulle dra vidare, fanns lite olika alternativ. Fast som vanligt så slutar de flesta med att de inte går att komma dit men vi drog i alla fall till ett väldigt sött villa område i Mälarhöjden. Vi stannade däremot inte så länge. Kom hem vid halv 2, hade suttit med några killar som var med i SSU och diskuterat politik, rätt kul.

Vaknade upp med världens värk i fötterna, gick till 7eleven och köpte frukost. Fralla och en latte. Därefter följde jag med pappa till Ikea och köpte nya möbler till mitt rum. Nu har jag rosa målade väggar och trägolv men jag vill ha lite bruna och guldiga detaljer, så det blev lite sånt. Även kanel och apelsin ljus, mums!

Kom hem för ett tag sedan, ätit middag och pluggat lite geografi. Hade egentligen tänkt att vara hemma ikväll och ta det lungt men Tobi i min klass ska ha lite "klassmys" så jag drar till Bromma ett tag med Alice och Niki.

Kram