ANNONS

Balettuppvisning

/

Hejsan! En ny dag= nya tag!

 Idag har varit en bra dag, åt en väldigt trevlig lunch med några vänner från klassen, ni är underbara! Skolan rullade på, historia och svenska var ämnena för dagen. Efter skolan åkte jag hem tillsammans med Matilda och Joakim. Mötte upp familjen för att sedan åka och titta på min lillasysters balettuppvisning och åh vad dem är söta när de trippar omkring med sina små ljusrosa dräkter. 

Sedan kom jag hem, åt middag och har pratat Linus, en killkompis, i telefon. Du får mig alltid på bättre humör. Ikväll ska jag ta ett bad, prata i telefon och plugga.

 

Imorgon blir det jobb först. Sedan lunch med klassen för att sedan åka till Naturhistoriska museet med klassen. Det blir trevligt. Efter skolan ska jag fira Anna för att hon fyller år 🙂

 

Helgens planer finns det många av, skriver mer om det imorgon!

 

Kram

40
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00