Fest i Tyresö och Muf Möte :)

Hejsan!

Åh vad jag är trött och vad mina fötter värker, de skriker efter fotmassage. Kanske man ska orka sig ner till Axelsson massage? Igår mötte jag i alla fall tjejerna vid 8, vi mötte upp några killar och drog till en tjej som heter Isabelle, där var vi ett tag innan vi skulle dra till tyresö på fest. Jag har oftast haft en regel för mig själv att inga fester utanför stan. Men nu var det ett tag sen jag var ute med tjejerna så Tyresö fick gå för den här gången. Vi tog t-banan till gullmarsplan (eller Gullmars flygplan som någon sa, :P) och sedan buss därifrån. När vi kom fram till festen märke vi mest att det var en villa som var proppfull me folk att det knappt gick att röra sig, och det konstiga var att klockan var 10! Men men vi gjorde de bästa av situationen och var där ett tag, fast sen kom det ännu mer folk till villan och vi kände att det var dags att gå. Vi tog bussen tillbaks mot stan, det var min tyresö resa det!

Vi alla åkte till Kungsholmen sen för att vänta på Julia och dem för att sedan dra på en fest där, efter det så gjorde vi det gamla vanliga som man gör mitt i natten; nämligen äter pommes frites på donken, aldrig är de så goda som då. (jag gillar inte ens pommes frites!) Kom även på att jag hade en godispåse i väskan som vi alla tog del av, mums! Efter ett tag började vi känna oss trötta så vi tog en promenad över till Vasastan där jag gick hem, duschade, pratade med Marcel i telefon och sov som en stock!

Idag ska jag på Muf styrelsemöte för Norrmalm klockan 3 och sedan plugga. Lägger även in alla bilder ikväll från förra helgen och igår, så glöm ej att titta!

/ Isabella 🙂

 1. Det var ju iaf trevligt att ni kom hem till mej 😀

 2. Tessie skriver:

  Mikaela; eh vadå Tyresö inte trashigt? du driver? jävla rasseplace! Jag hatar oxå att vara utanför stan, go Bella!!

 3. Ellie skriver:

  Du skriver väldigt mycket om ditt festliv och lägger in en kommentar då och då om Moderata ungdomsförbundet. Om du nu är så insatt varför inte ta upp lite av era åsikter och tankar om samhället?

 4. skriver:

  seriöst. fester utanför stan är de skönaste av alla! jag har bott i bromma men flyttat till stan och man märker enorm skillnad. stan folk är riktigt dryga för det mesta och allt är mycket tråkigare i stan allmänt! sök dig utåt i stället så får du mycket större upplevelser. Dessutom kaosar alltid stanfester. ALLTID!

 5. mikaela skriver:

  fina bilder från festerna, men vaddå, är inte tyresö tillräckligt fint eller? tyresö är ju inte direkt ngn trashig förort om man säger så.. . :s

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..