ANNONS

Fest i Tyresö och Muf Möte :)

/

Hejsan!

Åh vad jag är trött och vad mina fötter värker, de skriker efter fotmassage. Kanske man ska orka sig ner till Axelsson massage? Igår mötte jag i alla fall tjejerna vid 8, vi mötte upp några killar och drog till en tjej som heter Isabelle, där var vi ett tag innan vi skulle dra till tyresö på fest. Jag har oftast haft en regel för mig själv att inga fester utanför stan. Men nu var det ett tag sen jag var ute med tjejerna så Tyresö fick gå för den här gången. Vi tog t-banan till gullmarsplan (eller Gullmars flygplan som någon sa, :P) och sedan buss därifrån. När vi kom fram till festen märke vi mest att det var en villa som var proppfull me folk att det knappt gick att röra sig, och det konstiga var att klockan var 10! Men men vi gjorde de bästa av situationen och var där ett tag, fast sen kom det ännu mer folk till villan och vi kände att det var dags att gå. Vi tog bussen tillbaks mot stan, det var min tyresö resa det!

Vi alla åkte till Kungsholmen sen för att vänta på Julia och dem för att sedan dra på en fest där, efter det så gjorde vi det gamla vanliga som man gör mitt i natten; nämligen äter pommes frites på donken, aldrig är de så goda som då. (jag gillar inte ens pommes frites!) Kom även på att jag hade en godispåse i väskan som vi alla tog del av, mums! Efter ett tag började vi känna oss trötta så vi tog en promenad över till Vasastan där jag gick hem, duschade, pratade med Marcel i telefon och sov som en stock!

Idag ska jag på Muf styrelsemöte för Norrmalm klockan 3 och sedan plugga. Lägger även in alla bilder ikväll från förra helgen och igår, så glöm ej att titta!

/ Isabella 🙂

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00