Pappa-dag

Hejsan!

Efter omständigheterna så har den här helgen varit otroligt bra. Igår träffade jag Niki först och åt middag ute, det var super mysigt! Kvällen fortsatte och vi och några andra hade väldigt roligt. Han till och med en bio, såg djävulen bär prada. Gillade den. Idag så har jag haft en pappa-dag; vilket har varit super mysigt. Vid 10 imorse tog vi en lång promenad i två timmar runt hela karlbergsslott, kungsholmen och Vasastan. Vi gick sedan till ett utav mina favoritcafén, som ligger vid fridhemsplan. Där åt vi goda laxbagels och drack chai-te, mums! När vi kom hem bokade vi biljetter till filmen Borat, så jag, pappa och min lillebror gick och såg den. Aldrig har jag skrattat så mycket i hela mitt liv kändes det som. Det var den roligaste filmen jag har sett på länge, gå och se den! 😀 I <3 Borat.

Ikväll ska jag möta tjejerna vid 8, då ska vi planera kvällen.

/ Isabella 🙂

 1. vi Ã?LSKAR DEJ blondinbella min alldeles egna BLONDIEBITCH!

 2. Håller med om Borat filmen. Jag skrattade själv så det gjorde ont 😛

  //Isabelle

 3. carro skriver:

  vilket är ditt favoritcafe? 🙂

 4. skriver:

  Efter vilka omständigheter 🙁 ?

 5. Emma K skriver:

  det verkar gå så bra för dig i skolan isabella, jag vill veta hur du gör.. 😉 Som ngn skrev här ovan, lite studie teknik, tack! pleease..:P

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..