Lite vardagsshoppning

Hejsan!

 

Idag efter skolan åt jag wok med Alice, Julia, Benny och Ivan. Alltid lika trevligt. Efter det så åkte jag och Julia och shoppade, det blev en benvit stickad tröjklänning med band runt midjan som går att knyta till en rosett. Väldigt söt. Julia åkte sedan hem och jag mötte Johanna och gick till Café Maddes för att fika, vi hade de roligt ihop alltid lika kul och träffa henne! Vi gick sedan till Antikt, gammal & nytt, där jag köpte två par snygga örhängen. Ett par pärlor som hängde i ett guldsmycke och ett par silver örhängen formade till ett hjärta (lägger in bild på de på söndag). Efter det åkte jag hem till Marcel, ska sova här i natt. Vi ska titta på film och bara njuta av varandras sällskap.

För i helgen blir det en tjejhelg, fest med vännerna :)!

Kram

 1. :) skriver:

  vart köpte du tröjjklänningen du berättar om?
  underbar blogg!

 2. Ã?Ã?Ã?Ã?HHH VA DU E COOL! ja e fett med avis!

 3. aaaaa skriver:

  VART KÃ?PTE DU DIN TRÃ?JA?!?!

 4. skriver:

  vem fan bryr sig om varför hon är deprimerad herregud det är inte er bästa kompis, låtsas inte att ni känner och bryr er om henne, era falska människor!

 5. :) skriver:

  visst, vart köpte du din tröja? 😀 ^^

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..