YouTube

Hejsan!

Idag har jag varit i skolan, ätit god lunch med tjejerna, jobbat och varit hemma hos Marcel.

Angående youtube filmerna så är det såklart inte jag som har lagt upp dem, jag vet inte hur personen som gjorde det fick tag på dem, men det lär inte dröja tills jag gör det och polisanmäler personen. Då det även gäller intrång i min data. Jag förstår inte hur man kan komma på idén med att lägga ut en film på mig när jag gick i 6an och sjöng en sång. Vad har personen för nytta av det? Visst folk kommer nog tycka det är kul några dagar max, men endå, finns det inget bättre att sysselsätta sig med är att förstöra för mig?
Jag skäms inte för dem, eller för mig rättare sagt. Vem har inte spelat in sig själv sjungandes när man var mindre. Men jag tycker såklart att det är jobbigt när jag ständigt får gästboksinlägg på playahead och kommentarer här på bloggen om det. Hur kan intresset vara så stort att några väljer att lägga ut den på era bloggar eller ha det som pa-låt. Förstår ni inte att det är ni som gör bort er? Det är ni som är pinsamma och beter er bara som om ni skulle vara avundsjuka. Om det är uppmärksamheten som jag får som ni stör er på, varför göra den ännu större?

Nej, det här gör mig inte ledsen, bara irreterad över hur dessa människor orkar att leva med sig själva. Att man orkar lägga ner tid på att försöka förnedra en annan människa, vad exakt har jag gjort er som har lagt upp filmen och även ni som sprider runt den. Om jag någon gång blir kristen i mitt liv kommer jag be för er att ni växer upp och beter er som vanligt folk.
Mig kommer ni aldrig att såra. Jag tycker bara synd om er.

 1. Arre skriver:

  Kan ja få din autograf yao ? 😀

 2. hehe skriver:

  HAHAHa Asså otroligt normalt de där låter?
  haru sånt stort ego att du ba behåller den? va säkert du som gav ut den!

 3. Carro skriver:

  Måste ju säga att din video gav mig ett gott skratt 😛 kanske ska vara mer försiktig nästa gång med att ha sådant på datorn.. De där lär ju iaf aldrig försvinna på internet ;D

 4. hahahah skriver:

  va fint du sjöng 🙂

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 5. skriver:

  bara jag som är överraskad över att så många säger ”vem har inte gjort sånt lixxxxom”, vem fan gör en video på sig själv sjungandes med typ en krokodil som mikrofon. Makes no sense

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..