Muf fest och fest hos Ella

Hejsan!

Vilken otroligt bra helg det har varit. Tillskillnad från myskvällar jag och Marcel brukar ha, har det varit fest både kvällarna. Skönt med omväxling ibland.

I Fredags så åkte jag hem till Marcel efter skolan, vi åt middag och tog det lungt ett tag. Vid 22 tiden mötte vi upp Viktor och gick till Muf- festen vid Vallhallavägen. Muf-festen var väldigt trevligt och massa skönt folk var där. Efter det drog jag och Marcel hem, duschade och sov.
På lördag morgon åt vi en god frukost tillsammans som bestod av laxsmörgåsar, efter det gjorde vi oss i ordning och gick till NK en sväng. På kvällen skulle Marcel stanna hemma för hans mamma hade en bjudning med massor av folk hemma hos dem. Jag och tjejerna skulle ha fest hos Ella vid Karlaplan, så vi möttes upp innan och köpte lite saker till kvällen. Hos Ella var det bara vi tjejer först; Jag, Julia. Alice, Niki och såklart Ella då. Senare under kvällen kom några killar från klassen + några av deras kompisar. Vi hade det väldigt roligt. Alltid kul när klassen träffas! Kvällen gick men sen skulle Ellas pappa komma hem så vi fick gå. Några drog på en fest på söder men eftersom jag skulle hem till Marcel var det ingen idé, men som tur var följde Tobi, Jakob, Pontus och hans kompis mig hela vägen hem till Marcel, det vart en rolig promenad, speciellt i humlegården, haha! Tack för att ni gjorde mig sällskap.

När jag kom hem till Marcel var det fullt av folk, åt lite morotskaka med Marcel innan vi duschade och gick och la oss. Idag så skulle Marcel jobba och jag kom precis hem. Kom nyss på att jag hade glömt farsdag, pappa såg lite besviken ut. hmm. Måste i alla fall plugga. Sedan träffar jag nog en väninna.

Veckan som kommer blir rolig, säkert massa skvaller imorgon i skolan, ha! Sen har jag sett att någon har lagt upp mig på Youtube när jag sjunger en Abba sång, men hey! Jag gick i 6an, hade krulligt hår och älskade att sjunga falsk och glömma textrader. Så nej jag skäms inte 😉