Taste

Hejsan!

Idag har varit en bra dag, skönt att skolan har kommit igång. Gillar rutinerna. Fast innan skolan började jobbade jag några timmar. Mötte en Daniel, kille som precis kommit in i riksdagen på vägen. Alltid lika intressant att prata! Möte sedan Alice och åt lunch sedan kom Niki förbi. I skolan hade vi redovisning på vårt företagsarbete, vi gjorde en matkejda som heter Taste, bara nyttig mat. Såklart hade vi gjort smoothie och tagit med oss så klassen fick smaka 🙂 Redovisningen gick i alla fall väldigt bra.

Har tänkt på att vilken skillnad det är med plugg från nian, nu har vi prov eller inlämningsarbeten varje vecka. Fast jag tycker bara att det är kul, även fast jag jobbar också. Kanske ger det resultat av att inte festa lika mycket som man gjorde förut. Har fått högsta betyg i allt vi fått tillbaka i skolan, så det är väldigt roligt! Nu håller jag på med ett arbete om häxprocessen. Efter skolan så mötte jag Marcel vi gick till Åhlens och tog därefter en promenad vid Vasa parken, det var mysigt!

Kom på att jag berättade aldrig om presenten jag fick av Marcel när han kom hem från Wien, fick i alla fall en väldigt god parfym från Bvlgari, den doftar rosor! 🙂