ANNONS

Blottare

/

Hejsan!

Ja, idag var en lite mindre bra dag. Jobbet gick bra, och lunchen var mysig men resten gick lite halv snett. Under historian skulle jag, Julia och Jessika till stadsbiblioteket för att låna böcker till ett medeltidsarbete. När vi kommer dit så tog det extremt lång tid att hitta böckerna vi skulle ha, datorerna var i ej funktion och ni vet hur lång kö det alltid är på bibliotek. När vi hade traskat runt ett tag och hittat bokhyllan mzb letade jag långe efter just rätt böcker som verkade bra om just häxprocessen. Fast sedan märker vi att den andra lektionen redan har börjat så vi skyndar oss till ”kassan” där jag skulle låna böckerna, då ser jag att det står ”ref” på baksidan, alltså kan man inte låna dem. All tid helt i onödan, typiskt mig. Fick i alla fall med mig boken 1984 av Geroge Orwell.

Så vi halvsprang alltså tillbaks till skolan där matten pågick, fick reda på att vi skulle delas in i två nivågrupper, en mer självständig och en där man fick mer hjälp. Valde den självständiga, tror att jag kommer att lära mig snabbare då. Efter skolan åkte jag hem till Marcel och åt mellis med honom, mysigt! Vi planerade också lite resan till Norge under lovet. Fast sen skulle han jobba och jag skulle hem, fast vi S:t Eriksplan nere vid tunnelbanan står det en man som antagligen är hemlös som står med byxorna och kalsongerna nere och kissar öppet vid perrongen, fast han håller inte i sin ”sak” så man såg allt, samtidigt stod han där och log åt alla som gick förbi, han njöt väl av det där! Blev så illa tillmods att han blottade sig. Så äckligt! Vart är hjälpen i Sverige för sådana människor? Det är anmärkningsvärt att vi har så mycket pengar att vi kan skicka miljoner kronor i bistånd till andra länder, men att hjälpa våra ena psykiskstörda invånare går ej? Såklart att det är viktigt med bistånd, om vi inte hjälper u-länderna kommer det bara drabba oss själva. Men vi måste ju även tänka på människorna i Sverige som inte mår bra. Aja, bilden av mannen fick mig att må dåligt, ville att någon skulle hjälpa honom.

 

Ikväll ska jag fixa naglarna, ta fram vinterkappan, läsa boken 1984 och titta på Lost, nya säsongsavsnitt! Skäms lite över att jag är fast men jag kan inte slita mig ifrån den. När jag och Marcel kommer hem från Norge ska vi ladda ner alla nya avsnitt 🙂 Imorgon får jag min gom-tandställning, läskigt!

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00