Betala skatt för barnvaktspengar?!

Hejsan!

Vilken grå dag det har varit, sånt tycker jag inte om! Efter skolan så var jag hos tandläkaren där jag träffade Caisa en gammal kompis, trevligt. Tandläkaren skulle gjuta av tänderna för att sedan forma en gom-tandställning som jag får nästa torsdag kl 10.00, spännande! Efter det mötte jag Marcel och åt lunch. Efter det jobbade jag några timmar, och nu är jag här!Det har varit mycket politiksnack bland kommentarerna så jag tänkte ge min bild av det här; visst så har två ministrar lämnat sin position för att det antingen inte har skattat för barnflicka eller betalat tv-licens.


Jag kan förstå att det är konstigt och jag tycker att f.d kulturministern gjorde fel då hon inte betalade tv-licens, hon var ju ändå kulturminister! Samtidigt är det svårt att skylla på regeringen för det, för när ministrarna får en förfrågan om de vill vara med, är de dem som ska berätta om de har något lik i kistan. Om de inte har gjort de är ju det deras fel, men som drabbar hela regeringen, och det var ju inte speciellt smart av dem. Däremot så blir jag arg över media hanterar situationen. Alla dessa tomatröda journalister som är såå sura över att det har blivit en borglig regering, såklart att dem gör allt för att smutskasta den! Och allt snack om Anders Borg; vem har inte varit barnvakt någongång åt en granne eller släktning? kanske man får 200 för några timmar och såklart att man inte skattar på dem, säg någon människa som gör de?! Jag visste inte ens att de gick att skatta på den lilla summan. Ska våra föräldrar skatta på vår månadspeng också då eller? Det röda samhället har varit helt sjukt! Så jag tycker inte att man kan ifrågasätta om en minister ska vara kvar på grund av att han har haft svart barnvakt!.

En annan ska jag vill påpeka, varför blir just den nya regeringen granskad så hårt? Varför kollar man inte upp före detta regeringen lika hårt som man gör nu? Journalisterna är en aning röda!


�ven om de har gjort fel så är de bara människor, och jag har jobbat svart ska jag inte kunna bli minister när jag är vuxen då eller? Hela samhället är ju uppbyggt så, svartjobb pga av den höga skatten och det är sossarnas fel!


På nyhetsmorgon imorse så pratade programmledaren med folk i Finland, Rom och Bryssel om vad de tyckte om situationen vi har i Sverige ang regeringen. Alla höll med att media har varit onödigt hård och gjort en höna av en fjäder. + att svt som annars brukar vara opartisk, har gjort en negativ bild av den nya regeringen. Och det är konstigt eftersom undersökningar visar att folk som röstat blått inte ångrar det.


Om media bara slutar upp med sina fånerier och låter regeringen sköta sitt kommer allt bli mycket bättre. Vi har ju valt dem här personerna för att vi gillar deras kompetens och tycker att de är duktiga, de ska styra landet. Då om man ej har skattat för sin barnvakt gör inte mig speciellt mycket. Alla gör fel och man skulle granska alla andra lika mycket, skulle vi hitta samma saker där med. Hela den här händelsen kommer vara bortglömd innan jul, så inte allt för länge kan ni gotta er i det här sossar!


Jag kommer alltid vara stolt moderat, go Reinfeldt! (som förövrigt har handskas med situationen bra!)

Ã?h fick nyss reda pÃ¥ av mamma att en en av mina släktningar har kommit in i riksdagen, han var i södra götalands valdistrikt innan 🙂 FÃ¥r inte nämna namnet men han är jurist och är runt 50 Ã¥r. Nu känns drömmen ännu närmre!