ANNONS

Klassfoto :)

/

Hejsan!

Hmm jag vet inte riktigt vart jag skall börja men skoldagen idag har varit helt okej. Matten var slapp och historian rolig. Sedan blev det myslunch med vännerna på Ginos. Jobbade sedan. Vid 16.00 mötte jag Ella och gick på kören, var dock en aning tråkigt idag.

Ni som undrar om igår så var det en väldigt trevlig kväll! vi anlände efter 19 precis vid Moderaternas högkvarter i Gamla Stan. Där lämnade vi av oss kläderna vid garderoben och gick in i en väldigt vacker stor sal, med massor av äldre tavlor av personer som antagligen har dött, ni vet nog vad jag menar. Där minglade vi runt lite innan vi satte oss tillbords. En man som jag tyvärr har glömt namn på höll ett tal och visade lite statestik om hur det har gått efter valet. Vi utbringade skålar och sedan var det dags för maten. Det var enkelt men gott. Kyckling med couscous och wokade grönsaker. Till det var det vin eller ramlösa.
Kvällen var trevlig men åldern var nog 40+ så vi från ungdomsförbundet kände oss väldigt små. Men det var en häfig känsla av att få sitta där med folk som jobbade i riksdagen nu, folk som man hela tiden ser på tv eller läser om i tidningen. Under hela tiden spelades musik av Frank Sinatra så det var underbart att bara sitta och lyssa på dessa begåvade människor som pratade. Efter middagen/festen så åkte vi hem. Skolan väntade nästa morgon 🙂 Bilder lägger jag upp på fredag då jag kan ladda över de från mobilen 🙂

En viktig sak de nämnde var att i de kommunerna som Sverigedemokraterna hade fått mandat i; var de kommuner som alltid styrts av socialdemokraterna, vilket visar på att deras socialdemokratiska politik inte räcker till utan att Sd måste komma till.. Alltså är högerns politik mycket starkare och bättre och klarar av att handskas med alla frågor. Och folket som röstar blått är antaligen mer pålästa, eftersom de inte röstar in Sd in i kommunerna.

Nu till något annat! Ivan i min klass har lagt upp vårt klassfoto på datan och taada! här har ni det 🙂
Jag står på övre raden, 3: personen. Klicka på bilden så blir den hyffsat stor. Spara den och öppna den i er data så kan ni zooma in 🙂

 

59
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00